06 / 05 / 2024

Diyarbakır Büyükşehir belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Diyarbakır Büyükşehir belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılı gelir ve gider bütçesi, belediye meclisinde oybirliğiyle kabul edildi. 6 bin km yol ağına hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da bütçesinde en fazla payı yol çalışmalarına ayırdı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede tam gayrimenkul satacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte söz konusu satış ihalesi ile ilgili detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

Mardin Büyükşehir'in vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülkler mecliste!

Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik, Mardin Büyükşehir Belediyesinin vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülklere ilişkin soru önergesi verdi. 

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

Ankara Büyükşehir ihalelerinde yüksek kırım yaşanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları, Youtube kanalı ve ABB TV’den canlı şekilde yayınladığı ihalelerde yüksek kırım rekorları kırılıyor.

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 750 milyon TL!

Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 3. toplantısını gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2020 mali yılı bütçesi 750 milyon TL olarak belirlendi.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir'in kiraladığı binalar meclis gündeminde!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin bina ve araç kiralamaları meclis gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Diyarbakır Büyükşehir belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar Haberi

Diyarbakır Büyükşehir belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin katılımcı bir yöntemle hazırladığı 2016 yılı gelir ve gider bütçesi, belediye meclisinde oybirliğiyle kabul edildi. 6 bin km yol ağına hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da bütçesinde en fazla payı yol çalışmalarına ayırdı. Yol bütçesini, sırasıyla fen, park bahçe, çevre, sağlık ve sosyal hizmet bütçesi takip etti.


Katılımcı bütçe uygulaması kapsamında 2016 yılında nereye, hangi projelere, ne kadar kaynak ayrılacağını kentin dinamiklerine sunup, önerilerini alarak bütçesini oluşturan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclisi, bugünkü bütçe görüşmelerinde 2016 yılı bütçesini oybirliğiyle onayladı. Buna göre gelir bütçesi 646.315.320, gider bütçesi 646.315.320 liradan oluştu.


Mecliste onaylanan bütçede en fazla pay Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın çalışmalarına ayrıldı. 6 bin kilometre yol ağıyla çok geniş bir alana hizmet veren Yol...