03 / 05 / 2024

diyarbakır tesis

diyarbakır tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’da hayata geçirilecek olan 167 milyon liralık 5 yeni tesisin temel atma törenine katıldı.

Diyarbakır'a 167 milyon liralık 5 yeni tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’da hayata geçirilecek olan 167 milyon liralık 5 yeni tesisin temel atma törenine katıldı.

Diyarbakır'daki 558 milyon TL'lik 116 tesis açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, 116 projenin açılışını yapmak üzere bugün öğle saatlerinde Diyarbakır'a geldi. Diyarbakır'da geniş güvenlik önlemleri alındı.

Diyarbakır'daki 558 milyon TL'lik 116 tesis bugün açılıyor!

Bugün Diyarbakır'a gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, tutarı 558 milyon lirayı aşan 116 tesis ve projenin toplu açılışını yapacak.

Amerikan Hava Kuvvetleri Diyarbakır'a tesis kuruyor!

Amerikan Hava Kuvvetleri 435. Hava-Kara Operasyon Filosuna bağlı 435. Beklenmedik Durum Müdahale Grubunun konuşlanacağı Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nde tesis kurma çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Diyarbakır'a Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır için hayati önem taşıyan Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi için başlatılan yol çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlanarak, temel atmaya hazır hale getirildi, tesis 2017'de faaliyete geçecek.

Diyarbakır Havalimanı inşaatında sona gelindi!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yurtdışına açılan kapısı olacak Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binasında sona gelindi. 300 milyon liraya tamamlanan tesis, yıllık 5 milyon yolcu kapasitesine sahip.

Diyarbakır'da katı atık tesisi inşa ediliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçe belediyesi ile birlikte kentteki 30 yıllık katı atık sorununa çözüm olacak entegre katı atık yönetimi tesisinin inşaat çalışmaları başladı. Yaklaşık 100 milyon liraya mal olacak tesis, 2017 yılında tamamlanacak.

Diyarbakır'a dev yatırım!

Diyarbakır’ ın, kaplıcalarıyla ünlü Çermik İlçesi’ nde İşadamı Hamza Öner, 200 milyon dolarlık 5 yıldızlı termal tatil köyü yapımı başlattı. Tesis 2 bin kişiye istihdam sağlayacak...

SRC Yapı Diyarbakır'da 5 milyon dolara küvvet üretim merkezi kuracak!

Barış süreci SRC Yapı'nın Doğu ve Güneydoğu'da satışlarını yüzde 100 arttırdı. Şirket, Diyarbakır'da 5 milyon dolara jakuzi, duş kabini ve küvet üretmek için tesis kuracak..

SRC Yapı Diyarbakır'a 5 milyon dolarlık tesis kuruyor!

SRC Yapı Diyarbakır'a 5 milyon dolarlık yatırımla tesis kuracak...

Diyor, Diyarbakır'ta dev tesis kuruyor!

Diyarbakır'daki Diyor Orman Ürünleri Entegre Fabrikası yaptığı ilave yatırım sayesinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sektördeki en büyük tesisi oldu

Diyarbakır'da 4 milyon 880 bin TL'ye 4 tesis alanı! İcradan!

Diyarbakır 2. İcra Müdürlüğü tarafından Diyarbakır ili, Bağlar ilçesi, Kaynartepe Mahallesi'nde bulunan sosyal tesis, sağlık tesisi, spor tesisi ve sinema salonu olmak üzere 4 ayrı taşınmazı 4 milyon 880 bin TL toplam bedel ile satışa çıkardı

Mehdi Eker: Diyarbakır'a 103 tesis kurulacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'a kurulacak olan Türkiye'nin ilk organize hayvancılık bölgesinde altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, '103 tesis kurulacak. Bunlar için ilana çıktık. 31 Ağustos son tarih' dedi

diyarbakır tesis Haberi

diyarbakır tesis


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’a yapılacak olan 167 milyon liralık 5 yeni tesisin temel atma törenine katıldı. Bakan Eroğlu’na, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal de eşlik etti. Kentteki ziyaretleri çerçevesinde Bakan Eroğlu, ilk olarak valiliği ziyaret etti. Valilik şeref defterinin imzalanmasının ardından Bakan Eroğlu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile makamında kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Bakan Eroğlu basına açıklamalarda bulundu.


Diyarbakır’da olmanın gururunu yaşadığını kaydeden Bakan Eroğlu, “Şimdi özellikle şunu belirtmek isterim ki Diyarbakır asıl adıyla Diyarbekir sahabeler şehri, peygamberler şehri. İstanbul’un fethi 1453 burası miladi 1639 yılında İslam ile kucaklaşmış en önemli ilim, kültür merkezi. Dolayısıyla burasının gönlümüzde hususen benim de gönlümde ayrı bir yeri vardır. Bütün Diyarbakırlılar bunu böyle...