29 / 04 / 2024

dizi yalılarının kirası ne kadar

dizi yalılarının kirası ne kadar

Dizi çekimleri için kiralanan villalarda günlük fiyat 8 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı özel evler için bölüm başı ücret isteniyor. 35 bin liralık bu rakam, başrol oyuncusunun ücretine denk...

1938'de 'Boğaz'ın süsü' olarak nitelendirilen Bebek ve İstinye arasındaki yalılar için yıkım kararı! 

1938 yılında Bebek ve İstinye arasındaki sahada yeni yol istikametinden dolayı burada bulunan yalıların yıkılmasına karar verilmiş. 

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Vesen Yalıları'nın teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor. 

İBB’den yeni hamle! Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları için harekete geçti!

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının İBB’nin elinden alınıp Hazine’ye devredilmesinden sonra büyükşehirin başlatmış olduğu hukuki süreçte kapanan dosya yeniden açıldı. İBB’nin başvurusu üzerine yeniden açılan dosyada konu ile ilgili son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek.

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024'te!

Tuzla Mercan’da denize sıfır konumda inşası devam eden Vesen Yalıları'nın örnek konutları görücüye çıktı. Teslimler Mart 2024'te!

Uzman isimden korkutan sözler: Boğaz'daki yalılar sular altında kalacak!

Prof. Dr. İhsan Çiçek, iklim değişikliğine dikkat çekerek deniz suyunun 2 metre yükseleceğini söyledi. İhsan Çiçek ayrıca  Boğaz'daki yalıların alt katlarının sular altında kalacağını da sözlerine ekledi.

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Boğazın gözdeleri arasında bulunan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL'ye Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin çekildiği yalı ise merak konusu oldu.

Fehime ve Hatice Sultan yalıları İBB'nin elinden alındı! 

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) alınarak Hazine'ye devredildi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ön talep başladı!

Vesen Yapı tarafından yepyeni bir konut projesi hayata geçiyor. İstanbul Tuzla'da yükselecek olan Vesen Yapı imzalı "Mercan Tuzla Vesen Yalıları" projesinde ön talepler alınmaya başladı.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

dizi yalılarının kirası ne kadar Haberi

dizi yalılarının kirası ne kadar


Dizi çekimleri için kiralanan villalarda günlük fiyat 8 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı özel evler için bölüm başı ücret isteniyor. 35 bin liralık bu rakam, başrol oyuncusunun ücretine denk.


İZLENME rekorları kıran diziler, yapımcı ve oyuncularına kazandırdığı kadar mekanları da zengin ediyor. İstanbul'un çeşitli yerlerinde lüks daireleri, köşkleri hatta yalıları mesken tutan diziler, hem evlere turist çekiyor, hem de sahiplerine günde binlerce dolar kazandırabiliyor. 


GÜNLÜK DAİRELER 4 BİNE ULAŞIYOR

Hurriyetemlak verilerine göre; dizi ve reklam çekimleri için kiralanan villalarda günlük fiyatlar 8 bin liraya kadar çıkıyor, lüks dairelerde ise 4 bin liraya kadar çıkan rakamlar görmek mümkün. Bazı evler için bölüm başı ücret isteniyor. Bu da 35 bin lirayı buluyor.  Dizilerde kullanılan evler genellikle Zekeriyaköy, Beykoz, Çengelköy, İstinye, Çekmeköy gibi kalabalıktan uzak...