05 / 05 / 2024

D.M.Ahmed Sharab

D.M.Ahmed Sharab

Sıgnature Holıday Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, D.M.Ahmed Sharab, Yönel Altun ve Mouhamad Hadla ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Konut fiyatları dolar bazında gıdım gıdım aşağı gidiyor!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar konut birim fiyatlarının gıdım gıdım aşağı gittiğini söyledi.

Yeni kentsel dönüşüm yasası gündemden düşmüyor: Her yer riskli ve rezerv alan ilan edilebilir! 

Gazeteci Bahadır Özgür, kentsel dönüşüm yasası olarak da bilinen 6306 Sayılı Kanun’da yapılan değişiklikler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu, halka detayların anlatılması gerektiğini söyledi. 

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Nasıl bir kentsel dönüşüm İstanbul ve Türkiye’yi kurtarır? İşin düğümünü rezerv alan çözecek!

Uzun zamandır beklenen Kentsel Dönüşüm Yasası’yla ilgili tartışmalar sürerken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Oksijen Gazetesi’ndeki sayfasında Kentsel Dönüşüm Yasası ile ilgili akıllardaki tüm soruları cevapladı...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, son zamanlarda fahiş zam artışları ile gündemden düşmüyor. Peki bugün hurda fiyatlarına zam mı geldi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Konut sitelerinde fahiş aidatlara son! Site aidatlarında yeni dönem başlıyor!

Son zamanlarda site aidatlarındaki fahiş zamlar gündemden düşmüyor. Konut sitelerindeki fahiş aidatlara son verecek yeni dönem başlıyor. İşte ayrıntılar...

Samsung alacaklara müjde! Galaxy A32 telefonlara Carrefour'da kampanya var

Carrefour'dan Samsung Galaxy A32 akıllı telefona CarrefourSA karta özel yüzde 15 indirim yaptı. Web'e özel satış kampanyaları düzenleyen Carrefour, Samsung'un fiyat performans telefonlarındaki indirimiyle gündemden düşmüyor. İşte 20 Haziran 2023 fiyat listesi

Gordiyon düğümüne dönüşen ekonomi: Faiz artışı çözüm mü? Tunç Şatıroğlu yanıtladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, Türkiye ekonomisindeki mevcut durumu 'Gordiyon düğümü'ne benzeterek faiz artışının önemini vurguladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, faizin hızlı veya yavaş artırılmasının bazı olumsuz sonuçlara yol açabileceğini belirtti.

Vize sıkıntısı had safhada! İhracatçılar vize alamayınca yurt dışı ziyaretler askıya alındı!

Son günlerde iyice ayyuka çıkan vize sorunu ihracatçıları bezdirdi. Çoğu ihracatçı vize alamadığı için yurt dışı müşteri ziyaretlerini ertelemek zorunda kalırken, bu durumun Türkiye’nin ihracatına darbe vuracağı belirtiliyor.

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto para düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Kasım 2021 tarihinden beri düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Umutlar tükeniyor.

2022 Temmuz'dan beri en düşük seviyede! Merkez'in rezervleri alarm veriyor

TCMB'nin toplam brüt rezervi geride bıraktığımız hafta 1 milyar 248 milyon dolara kadar düşmüştü. 114 milyar 883 milyon dolara geriledi. Net rezervler de 6,4 milyar dolara düştü. Temmuz 2022 sonrası en düşük orana geriledi.

Evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı? Bakan Derya Yanık peş peşe açıkladı!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı gündemden düşmüyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahiplerine verilen evde bakım maaşı alanlara ikramiye verilip, verilemeyeceği araştırılıyor.

Subaru Solterra'dan indirim sonrası bir müjde daha! Bu son dakika gelişmesi şaşırtacak!

Geçtiğimiz ay ÖTV matrah güncellemesiyle birlikte Subaru Solterra'ya indirim gelmiş ve otomobilin fiyatları düşmüştü. Bu ay bir müjde daha geldi. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

D.M.Ahmed Sharab Haberi

D.M.Ahmed Sharab

Sıgnature Holıday Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, D.M.Ahmed Sharab, Yönel Altun ve Mouhamad Hadla ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


Sıgnature Holıday Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak. 2) Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 3) Şirket turizme hizmet amacı ile restoranlar, eğlence yerleri, otel , motel, pansiyon,...