11 / 05 / 2024

Doç.Dr Lütfü Savaş kimdir

Doç.Dr Lütfü Savaş kimdir

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş, İnşaatçılar ve Boyacılar Odası aynı zamanda İnşaat Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Alakuş’u ağırladı...

Doç. Dr. Sinan Cansız'dan deprem uyarısı! İzmir mi, İstanbul mu daha tehlikeli?

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız, büyük depremler ve İstanbul depremi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Cansız'ın o açıklamaları....

Barınma krizi nasıl çözülür? Doç. Dr. Melih Yeşilbağ tek tek açıkladı!

Doç. Dr. Melih Yeşilbağ son dönemlerde gündemden düşmeyen konut sektörü ile ilgili açıklamalar yaptı. Yeşilbağ konutun yatırım aracı olmaktan çıkarılması gerektiğini söyledi.

Yedisu fayında 7.2 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Doç. Dr. Taylan Sançar, riskli yerleri bir bir açıkladı!

Dersim, uzmanların 7 üzerindeki büyüklükte deprem beklediği bölgeler arasında yer alıyor. Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taylan Sançar, konuyla ilgili konuştu ve riskli yerleri bir bir açıkladı.

Hatay'da yaşananlar İstanbul'da yaşanmasın, İstanbul’u kurtaracak dersler çıkarılmalı...

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “İnsanlarımızdan beklentimiz Hatay için mücadeleyi herkes yapsın. Hatay’a bakıp, İstanbul’u kurtaracak dersler de çıkarmalıyız” diye konuştu. İşte haberin detayları...

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Gemlik Körfezi'ndeki depremin sürpriz olmadığını açıklayan Doç. Dr. Irmak: Artçı depremler devam edecek!

Kocaeli Üniversitesi'nden (KOÜ) Doç. Dr. Serkan Irmak, Gemlik Körfezi'nde yaşanan depremlere '' Bizim burada karşılaştığımız hiçbir deprem sürpriz değil.'' diyerek, buna benzer büyüklükte çok sayıda depremin olduğunu belirtti.

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Naturia Kemer: Doğal Lüks!

Naturia Kemer projesinde satış süreci devam ediyor. proje "Doğal Lüks" sloganıyla tanıtılıyor...

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Doç.Dr Lütfü Savaş kimdir Haberi

Doç.Dr Lütfü Savaş kimdir

Kısa adı HATMEK olan Hatay Mesleki Eğitim Kursları binasında sohbet havasında geçen ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Alakuş, Hatay’ın estetik görüntüsün daha düzgün ve özenli olması için çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, inşaat meslekleri yapan mermerciler, inşaat malzemeleri satıcıları, taş işleme, parke imalatçıları ve bütün inşaat işi ile uğraşan esnafın biraraya getirilmesi için Yayladağı yoluna yapılacak olan İnşaat Sanayisi için Hatay Valiliği ile görüşme yaptıklarını ve onay aldıklarını belirtti.


Şehrin estetiği ve inşaatçıların belli bir alanda daha düzenli olabilmeleri açısından da önemli bir çalışma olacağını ifade eden Başkan Alakuş, hayata geçirilecek olan bu projenin Hatay’a birçok yönden katkısı olacağını belirtti.


Şehrin görüntüsünün ferahlaması ve trafik akışının rahatlaması açısında kurulacak olan bu sanayinin il için hayırlı olmasını dileyen Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir...