21 / 05 / 2024

Doğu Karadeniz yoğun ilgi görüyor

Doğu Karadeniz yoğun ilgi görüyor

İş ve şehir yaşantısının stresinden uzaklaşıp doğa ile baş başa vakit geçirmek isteyenlere önemli alternatifler sunan Doğu Karadeniz, doğal, tarihi ve kültürel özellikleriyle Ramazan Bayramı'nda da turistlerin uğrak yeri oldu.

Balıkesir'de 2023'te 60 bin 34 arazi alım satımı oldu! İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler!

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıları arsa ve arazi yatırımlarına yönlendirirken, Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel isimli kullanıcı 2023 yılında toplam 60,034 tane arazi alım/satımı olduğunu belirtti. İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler...

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Bizim Toptan’da Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü!

Bizim Toptan’da 23 Kasım-6 Aralık tarihlerinde indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü. İşte 24 Kasım 2023 fiyat listesi...

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Migros'ta ultra yoğun çamaşır suyu 78,50 TL’ye, süzme peynir 52,50 TL’ye, kırmızı mercimek 32,50 TL’ye düştü!

Migros’un ekim ayına özel düzenlediği yeni indirim kampanyası açıklandı. Bu doğrultuda, ultra yoğun çamaşır suyu 78,50 TL’ye, süzme peynir 52,50 TL’ye, kırmızı mercimek 32,50 TL’ye düştü. İşte 2 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Doğu Akdeniz’den rekor somon ihracatı!

Doğu Karadeniz’in somon ihracatı istatistikleri açıklandı. Bu kapsamda, ocak-temmuz döneminde gerçekleştirilen Türk somonu ihracatı 2022’nin aynı dönemine nazaran yüzde 97 artışla beraber 91 milyon 428 bin 514 dolara ulaştı.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Duyan o markete koştu: 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL'ye, 4 kg un 30,90 TL'ye, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL'ye düştü

Bu market indirimi başka! Fiyatlar teker teker düştü; 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL, 4 kg un 30,90 TL, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL... Acele edin, tükenmeden alın...

Doğu Ekspresi'nde yeni seferler ne zaman başlayacak? Yolculuk kaç saat?

Doğu Ekspresi'ne hem yurt içinden hem yurt dışından gelen yoğun talep üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Turistik Doğu Ekspresi'nin dışında yeni turistik tren rotaları oluşturmak üzere harekete geçti. Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni seferlerinin başlayacağı tarih de belli oldu.

Doğu Karadeniz'den somon rekoru

Doğu Karadeniz bölgesinden 5 ayda 16,1 milyon dolarlık Türk somonu ihraç edildi.

Doğu Karadeniz'den 2021 yılında 43 milyon dolarlık inşaat malzemesi ihraç edildi!

Doğu Karadeniz'de geçen sene 51 ülkeye 43 milyon 14 bin 793 dolarlık yapı ve inşaat malzemesi ihracatı gerçekleşti.

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Türkmen ve Mehmet Pilatin ortaklığında kuruldu.

Doğu Karadeniz yoğun ilgi görüyor Haberi

Doğu Karadeniz yoğun ilgi görüyor

Doğaya, doğa sporlarına gönül verenler, iş ve şehir yaşantısının stresinden uzaklaşıp doğa ile baş başa vakit geçirmek isteyenlere önemli alternatifler sunan Doğu Karadeniz, Ramazan Bayramı'nda da turistlerin uğrak yeri oldu. Doğu Karadeniz, doğal, tarihi ve kültürel özellikleriyle Ramazan Bayramı'nda da turistlerin uğrak yeri oldu. 


Her mevsim doğa ve doğa sporlarına gönül verenler, iş ile şehir yaşantısının stresinden uzaklaşmak isteyenlerin tercihlerinin başında yer alan Doğu Karadeniz, hafta sonu ve bayram tatilinin birleşmesini fırsat bilen turistler ile fındık hasadı için yöreye gelenleri ağırlıyor. 


Trabzon'a gelen turistler en çok Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl, Maçka ilçesindeki Sümela Manastırı üe Akçaabat üçesindeki Sera Gölü'nü ziyaret ediyor. Yöredeki yaylalar ise hava sıcaklıklarının arttığı şu günlerde ziyaretçüerine serinleme imkanı sunuyor. 


Yörede ayrıca, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası başta...