04 / 05 / 2024

doğuda otel

doğuda otel

Barış süreci ilk meyvelerini turizmde vermeye başladı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden peş peşe otel yatırımı haberleri geliyor. Mardin, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da 5 yıldızlı otel yatırımları gün sayıyor…

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

İBB, depremzedeleri İskenderun'da 'Feribot otel'de ağırlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin konaklaması için İDO’ya ait iki feribotu 2400 yataklı otel haline getirdi. Feribotlar İskenderun’da demirleyecek.

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Peter Darıdo tarafından kuruldu.

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Egeos Turizm Yatırım Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Egeos Turizm Yatırım Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 4 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Selami Doğaç tarafından kuruldu.

Doğuş GYO Gebze Center AVM değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı. 

Bursa Kestel'de 5.5 milyon TL'ye yapılan otel çürüyor iddiası!

Bursa'da Kestel Belediyesi'nin 2018'de yaklaşık 5,5 milyon TL harcayarak inşa ettiği 51 odalı otel çürüyor. CHP Kestel ilçe Başkanı Hatice Doğan, binanın Kestel halkının faydalanacağı bir şekilde değerlendirilmesini istedi. 

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

doğuda otel Haberi

doğuda otel


ÜLKE tarihinin en kapsamlı teşvik yasası geçen yılın haziran ayında yürürlüğe girmişti. Yeni teşvik paketiyle Türkiye’deki iller altı bölgeye ayrıldı. Özellikle altıncı bölgedeki şehirlere önemli yatırım avantajları sağlandı. Biz de Para dergisi olarak bu bölgeye yatırım olup olmadığım yasanın çıktığı tarihten itibaren yakın takibe aldık. Baharı müjdeleyen Nevruz Bayramı kutlamaları ile birlikte başlayan “Barış Süreci” Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge-si’ne ilişkin iş dünyasının umutlarını yeşertti. Bölgenin sanayi ve tarım yatırımlarının ötesinde turizm yatırımları için de potansiyeli çok yüksek. Bölge, medeniyetin beşiği olarak kabul ediliyor. Hem İslam hem Hıristiyan dünyası için kutsal yerler bu bölgede bulunuyor. Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Van geçmiş dönemdeki büyük güvenlik sorunlarına rağmen önemli düzeyde turist çeken illerin başında geliyordu. Biz de barış süreci ile birlikte...