29 / 04 / 2024

Doğuda tokiye talep arttı mı

Doğuda tokiye talep arttı mı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde konut satışlarına olan ilgi çoğaldı. Bu talebi karşılamak isteyen TOKİ 2 bin konutluk büyük projeleri ihale aşamasına getirdi.

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına 4,4 kat talep geldi!

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzda birim fiyatı 16,20 Türk Lirası olurken; halka arz edilen 155,93 milyon Türk Lirası nominal değerli payların satışı yapıldı ve buna göre halka arz büyüklüğü ise 2,53 milyar Türk Lirası olduğu kaydedildi.

Limak Çimento 14-15-16 Şubat'ta talep toplayacak!

Limak Şirketler Grubu’nun iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento'nun açıklanan halka arzında 14-15-16 Şubat 2024 tarihlerinde talep alınacağı açıklandı.

Konutta faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektörü, krediye erişim zorluğu, yüksek faiz ve fahiş fiyatlarla yılı kapattı. Satışlardaki düşüş ve yükselen maliyetlere değinen sektör temsilcileri, “Faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor. Fonların önü açılırsa canlanma olur” dedi.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Parası olan oradan ev almaya başladı! Değeri her geçen gün artan o ile talep artıyor!

Yatırımcılar değer kazanan ve prim yapan yerlere yatırım yapmaya devam ediyor. Son zamanlarda doğal güzellikleri ve konumuyla dikkatleri üzerine çeken Sakarya'ya talep artmaya başladı.

Zemini sağlam bölgelerdeki konutlara talep patlaması!

Türkiye'de 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinden sonra zemini sağlam bölgelere talep arttı. Özellikle deprem uzmanlarının açıklamaları doğrultusunda bazı bölgeler yeni konut alacakların tercihlerini değiştiriyor.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Çanakkale'nin o ilçesine büyük talep! Ev fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi!

Son yılların gözde ilçesi olan Bayramiç göç etmek isteyenlerin listesinin en başında yer alıyor. Doğası ve sosyal yapısı nedeniyle büyük talep gören bu ilçede konut fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi.

Kış yaklaşırken gözler doğalgaza çevrildi! Doğalgaza zam gelecek mi? Gaz fiyatları için uyarı geldi

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) dünyadaki gaz talep artışına yönelik raporunu açıkladı. Rapora göre gaz talep artışında düşüş görülüyor. Rapor sonucuna göre uzmanlardan uyarı geldi. Kış yaklaşırken doğalgaza zam mı gelecek? Doğalgaza zam gelecek mi?

Türk müteahhitlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teminat mektubu çağrısı: Teminat mektupları doğrudan kabul görmeli!

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Türk bankaları tarafından verilen teminat mektuplarının faaliyet gösterilen ülkelerde doğrudan kabul görmesi konusuna ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek talep etti. İşte ayrıntılar...

Memurlar fahiş kiralara karşı ‘büyükşehir tazminatı’ talep etti!

Yükselen kiralar memurların belini büktü. Doğudan batıya istenen tayinler yüksek kiralardan sonra tam tersine döndü. Bu kapsamda, Memurlar fahiş kiralara karşı ‘büyükşehir tazminatı’ talep etti. İşte detaylar...

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

BOTAŞ'tan doğalgaza yüzde 10 zam! Talep Bakanlığa gitti! 

BOTAŞ’ın ekim ayında sanayi ve elektrik üretiminde kullanılan doğalgaza zam yapmak için çalışmalarında sona geldiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Doğuda tokiye talep arttı mı Haberi

Doğuda tokiye talep arttı mı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde konut satışlarına olan ilgi çoğaldı. Bu talebi karşılamak isteyen TOKİ 2 bin konutluk büyük projeleri ihale aşamasına getirdi. 


"TOPLU Konut Üretim Raporu" verilerine göre TOKİ, 81 il, 3 bin 57 şantiyede 657 bin 5 konut rakamına ulaştı. 123 bin 419 adet konutun inşaatı devam ediyor. Sosyal konut niteliğinde 555 bin 43 konut üreten ve 532 bin 50 konutu teslim eden toki 73 bin 808 adet konut sattı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren bin 423 konut ve 300 yataklı Mardin Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunmak üzere geldiği Mardin'de yaptığı açıklamada, bölgede çözüm süreci ile TOKİ konutlarına talebin arttığını söyledi. "Vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için tüm ekibimizle Anadolu'yu karış karış dolaşıyoruz" diyen Turan, "Çözüm...