25 / 07 / 2024

doğunun en tasarruflu ili

doğunun en tasarruflu ili

İstanbul'un kişi başına tasarruf mevduatı geçen yılın ocak-haziran dönemine kıyasla yüzde 16 artış gösterdi. Ankara 11,1 bin lira ile İstanbul'u takip ederken, İzmir 9,8 bin, Muğla 9,5 bin lira ile sıralamada kendine yer buldu.

Togg faizsiz kredi kampanyasını uzattı!

Togg, T10X için Trumore uygulaması ile birlikte nisan ayına özel finans desteği sunduğu kampanyasını da uzatma kararı aldığını duyurdu. Bu doğrultuda, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 800 bin lira krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vadeyle ödeme seçeneği sağlıyor.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Türkiye'de doğalgaz ithalatı geçen kasım ayında yüzde oranında 7,5 yükseldi...

Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, geçen sene kasım ayında bir önceki senenin aynı ayına oranla yüzde 7,5 yükselerek 4 milyar 433 milyon 830 bin metreküp olduğu açıklandı.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

İstanbul'un büyük kabusu deprem: En kötü senaryo açıklandı! 3 milyon kişiyi doğrudan etkileyecek!

İstanbul için en kötü deprem senaryosu açıklandı... 3 Milyon nüfusu doğrudan etkileyecek... Hemen buraya bakın... O isim son dakika vererek konuştu...

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 10.000,00 TL sermeye bedeli ile Doğan Şen tarafından kuruldu.

Mayıs ayı fiyat istatistikleri resmen açıklandı: Fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu!

Mayıs ayı fiyat istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmen açıklandı. Açıklanan detaylara göre Mayıs ayında fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu...

Türk Telekom en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurusu açıldı; İşte başvuru şartları

Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, genişleme ve güçlendirme hedefleri doğrultusunda en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurularını başlattı. 14 bin TL maaşla işe alımlar başlıyor. İşte başvuru şartları...

Araç sahipleri dikkat! Kasko ve trafik sigortası konusunda kötü haber!

Araç fiyatları nedeniyle araç almak bir dert, aldıktan sonraki masrafları bir başta dert haline geldi. Bu doğrultuda, en büyük masraflardan biri de trafik sigortası ve kasko fiyatları. Kasko fiyatları araç fiyatlarına paralel yalnızca bir senede 5 kat arttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

En uygun elektrikli ısıtıcı kaç TL? Elektrikli ısıtıcı tasarruflu mu? 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Kışın en sert günlerinin yaşanırken pek çok kişi elektrikli ısıtıcı fiyatlarını araştırıyor. Peki en uygun elektrikli ısıtıcılar hangileri? Özellikleri neler? Tasarruflu mu? İşte detaylar…

doğunun en tasarruflu ili Haberi

doğunun en tasarruflu ili


2014'ün Haziran ayı itibarıyla iller bazında kişi başına düşen tasarruf mevduatı sıralamasında İstanbul, 17,3 bin lira ile ilk sırada yer aldı.


İstanbul'un kişi başına tasarruf mevduatı geçen yılın ocak-haziran dönemine kıyasla yüzde 16 artış gösterdi. Ankara 11,1 bin lira ile İstanbul'u takip ederken, İzmir 9,8 bin, Muğla 9,5 bin lira ile sıralamada kendine yer buldu. Kişi başına tasarruf miktarı en düşük illere bakıldığında bu anlamda Hakkari, 570 lira ilk sıraya yerleşirken, bu ili 577 lira ile Şırnak, 690 lira ile Muş izledi.


DOĞU'NUNU EN TASARRUFLU İLİ TUNCELİ

Kişi başına en fazla tasarruf sahibi olan iller bölgesel bazda değerlendirildiğinde Doğu Anadolu Bölgesi'nde Tunceli, 6,7 bin lira ile ön plana çıkan il oldu. Tunceli'nin tasarruf miktarı geçen yılın ilk 6 ayına göre yüzde 24...