08 / 07 / 2024

dolar euro kaç lira

dolar euro kaç lira

Dolar ABD Merkez Bankası'nın faz artırımı sonrası yükselişe geçmiş altın fiyatları da baskı altındayken piyasalarda hareketliliğe neden olan sürpriz bir çıkış geldi. Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu'nun şahin ismi ilk kez faiz artırımından bahsetti.

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Dolar ve euro yatırımcıları dikkat! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları

Dolar ve euro yatırımcıları güncel döviz kurlarını araştırıyor. Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları.

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

Otadaoğu'daki yükselen gerilim yatırımcıları güvenli liman olarak gördüğü varlıkara yönetti. Tercihini dolardan yana yapan yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları.

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

13 Nisan 2024 Cumartesi günü döviz kurları yükselmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Euro kaç TL? Güncel döviz kurları...

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Bankada altın, dolar, euro ve İngiliz sterlini hesabı olanları ilgilendiriyor! Tarih uzatıldı!

Bankalarda altın, dolar, euro ve İngiliz sterlini cinsinden döviz tevdiat hesabı ve döviz cinsinden katılım fonu hesapları olanları ilgilendirecek yeni karar alındı. Döviz dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat'ta (KKM) tarih resmen uzatıldı. 

'31 Mart sonrasını işaret eden İslam Memiş tüm tahminleri tek bir cümlede sıraladı! Dolar, euro, borsa, gram altın...

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Finans analisti İslam Memiş, 31 Mart süreci ve sonrasına ilişkin değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş açıklamasında dolar, euro, Borsa İstanbul ve gram altın için uzun vadeli tahminlerini tek bir cümlede açıkladı...

Dolar tarihi rekoruna yakın seyrediyor! Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları

Dolar/TL bugün tarihi rekoruna yakın seyrediyor. Güne yükselişle başlayan döviz kurları yatırımcılar tarafından araştırılmakta. Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları...

Dolar tarihi zirvesinin gerisinde! Bugün dolar ne kadar? Euro kaç TL? 25 Şubat 2024 dolar/TL kuru

25 Şubat 2024 dolar/TL kuru haftaya tariih zirvenin gerisinde başladı. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira? 25 Şubat 2024 dolar/TL kuru.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kaç lira? 21 Mart Perşembe dolar kaç TL?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanacak. Karar öncesi doların kaç lira olduğu merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru...

Dolar tarihi rekora yakın seyrediyor! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları

Seçim öncesi dolar/TL kuru yükselişini hızlandırarak tarihi rekora yakın seyrediyor. Peki Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları.

Ne altın, ne dolar! Euro tarihi rekorunu kırdı! Elinde 1 eurosu bile olan köşeyi döndü! Son dakika euro/TL kuru

Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Bugün ne altın, ne de dolar; euro tarihi rekorunu kırdı. Bugün euro/TL ne kadar oldu? 1 euro kaç lira? Güncel euro/TL ne kadar? 8 Mart 2024 euro/TL kuru...

dolar euro kaç lira Haberi

dolar euro kaç lira

Serbest piyasada güne 15,64 TL’den başlayan dolar, 15,84 TL’ye kadar yükseldi. Euro da yükselişini sürdürdü. Güne 16,38 TL’den başlayan euro, 16,55 TL bandını da aşarak 16 lira 72 kuruş seviyesini gördü.

Dolar kuru, iki haftaya yakın süredir yükselişini sürdürüyor. Haftaya 15,63 TL’den başlayan dolar, kur korumalı mevduat hesabının devreye alındığı 20 Aralık'tan beri ilk kez 15,65'in üzerini dün gördü.

Günün ilk dakikalarında 15,64 liradan işlem gören dolar, 15,84 seviyelerini de aştı. 

Euro ise haftaya 16,33 TL’den başladı. Önceki kapanışını 16,31 TL’den yapan euro, önce 16,38 TL'yi test etti, ardından 16,55 seviyesine kadar yükseldi.

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ ARTIRIMI DEDİ EURO YÜKSELDİ

Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Klaas Knot, 50 baz puanlık faiz artışını dile getiren ilk isim oldu.

Hollanda Merkez Bankası Başkanı...