04 / 05 / 2024

dolar kaç lira 19 Mayıs 2022

dolar kaç lira 19 Mayıs 2022

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar için bomba tahminini açıkladı. Piyasalarda yer yerinden oynayacak, dolar 24 liraya ulaşacak...

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kaç lira? 

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası doların kaç lira olduğu araştırılıyor. 26 Nisan 2024 dolar/TL kuru...

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ons altın fiyatı 2328 dolar oldu. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024.

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

İran-İsrail krizi sonrası dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru

İsrail'in İran'a saldırı yapması üzerine ekonomi piyasalarında hareketlilik yaşandı. İran-İsrail krizi sonrası dolar ne kadar? Dolar kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru.

Dolar ve euro yatırımcıları dikkat! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları

Dolar ve euro yatırımcıları güncel döviz kurlarını araştırıyor. Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları.

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 2 Nisan 2024 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Seçim sonrası dolar değer kaybederken yatırımcılar güncel döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. 2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira?

Dolar tarihi rekoruna yakın seyrediyor! Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları

Dolar/TL bugün tarihi rekoruna yakın seyrediyor. Güne yükselişle başlayan döviz kurları yatırımcılar tarafından araştırılmakta. Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları...

Güncel dolar kuru: Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?

Güncel döviz kurları yatırımcının gündeminde. Yatırıcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar 'Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?' sorularını araştırıyor. 27 Mart 2024 dolar/TL kuru...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kaç lira? 21 Mart Perşembe dolar kaç TL?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanacak. Karar öncesi doların kaç lira olduğu merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru...

Dolar tarihi rekora yakın seyrediyor! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları

Seçim öncesi dolar/TL kuru yükselişini hızlandırarak tarihi rekora yakın seyrediyor. Peki Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 19 Mart 2024 döviz kurları.

Dolarda yeni zirve! Dolar yatırımcıları dikkat! 22 Şubat 2024 dolar/TL kaç lira? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL kuru rekor yükselişle 31 TL sınırına kadar dayanmıştı. Peki Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? 22 Şubat 2024 dolar/TL kaç lira? 

Hafta sonu döviz kurları 27 Ocak 2024! Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'e yükseltmesinin ardından döviz kurları dalgalanmaya başladı. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira? Hafta sonu döviz kurları 27 Ocak 2024!

dolar kaç lira 19 Mayıs 2022 Haberi

dolar kaç lira 19 Mayıs 2022

Dolar/TL, yaklaşık 10 günlük artışla kur korumalı mevduatın açıklandığı 20 Aralık 2021 tarihinden beri ilk defa 15.50'nin üzerine yükseldi. 

Dolar/TL kurunun ne kadar olduğu bugün de en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Dolar kurundaki son durum milyonlarca yatırımcı tarafından yakından izleniyor. Fed'in faiz kararının ardından dolar arttı. Piyasalarda sert artışlar sürerken, Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar için korkutan senaryoyu açıkladı. 

Peki dolar kurunu neler bekliyor? Dolar daha fazla yükselir mi? İşte ayrıntılar ve Ekonomist Evren Devrim Zelyut'un konuyla ilgili o açıklaması...

Dolarda yaşanan hareketlilik milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilirken, analistler kamunun yön belirleyici olduğu kur politikasına ilişkin risklerin özellikle de orta vadede arttığını vurguluyor. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; doların yükselişiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ekonomist Evren Devrim Zelyut, "Amerika ve Türkiye...