02 / 05 / 2024

dolar kurundaki yükseliş

dolar kurundaki yükseliş

Dünya Ekonomik Forumu’nun konuşmacılarından olan Nurol Bank Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Akkurt, sektörle ilgili görüşlerini paylaştı. Akkurt, dolar kurundaki yükselmenin gayrimenkul yatırımcısının önünü kestiğini söyledi.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak! Doları olanlar dikkat!

Ünlü ekonomist Mert Başaran dolar kurundaki yükselişe dikkat çekerek ne kadar yükselse de  enflasyon altında kaldığını belirtti.

Dolar 31,32 TL oldu! Yükseliş devam edecek mi? Dolar yatırımcıları dikkat!

Dolar/TL kuru yükseliş trendine devam ediyor. 27 Şubat 2024 Salı günü dolar kuru 31,32 lira ile rekor tazeledi. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? Seçimden sonra dolar ne olur?

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! 24 saat sonra doların yönü resmen belli olacak! Son dakika dolar/TL kuru

21 Şubat Çarşamba dolar/TL kuru rekor yükselişle 31 TL'ye merdiven dayadı. Dolarda son dakika gelişmeler yakından takip edilirken gözler yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. 

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

Bitcoin'de yükseliş devam ediyor! 52 bin doları test edecek!

Bitcoin, geçtiğimiz haftalardan bu zamana kadar yüzde 13'lük bir artış ile birlikte bugün 48.200 dolar seviyesinden, Ethereum ise yüzde 10'luk bir yükseliş ile 2.500 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. 

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın haftayı yükselişle tamamladı! Altın geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra bu hafta artış gösterdi...

Altının ons rakamı, geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra ise yeni haftayı da yükseliş ile tamamlamaya hazırlandı. Buna göre, Ons altın fiyatı, dalgalı bir süreç izlerken gram altın fiyatı, dolar/TL tarafında yülseliyor. İşte haberin detayları... 

Gram altında yeni zirve! 

Altının ons fiyatı 6 ayın zirvesinde yatay hareket ederken, gram altın ve ons altın dolar kurundaki yükselişle yeni zirvesine ulaştı. Bugün gram altın ne kadar oldu? 28 Kasım gram altın fiyatı kaç lira? İşte 28 Kasım 2023 gram altın fiyatı...

Piyasalar yeni haftaya yükselişle başladı! Brent petrolün varil fiyatı 85,29 dolar oldu!

Piyasalar yeni haftaya yükselişle başlarken, brent petrolün varil fiyatı 85,29 dolar oldu. İşte brent petrolde son durum...

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

SON DAKİKA CANLI ALTIN FİYATLARI: Altın fiyatlarında yükseliş fırtınası devam ediyor! 24 Ekim Salı altın fiyatları

Altın fiyatları 24 Ekim Salı günü yükseliş fırtınasına devam ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1976 dolar oldu. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 24 Ekim Salı altın fiyatları

Doları olan, dolar almak isteyen hemen baksın! Dolarda kademeli yükseliş devam ediyor! 17 Ekim 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru eylül başından itibaren günlük sınırlı yükselişine bugün de devam etti. Yılbaşından bu güne  TL'nin dolar karşısındaki değer kaybı yüzde 32,9 seviyesine ulaştı. 

dolar kurundaki yükseliş Haberi

dolar kurundaki yükseliş

Nurol Bank Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Akkurt’un, ABD Başkanı Donald Trump’ın “Amerikan ürünü tüketeceğiz, Amerikalıları istihdam edeceğiz” sözleriyle somutlaşan “Trumponomics” kavramına ilişkin sunumunu izledik.


Akbank Genel Müdürü olduğu dönemde, her yıl Davos’ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nun (DEF) 2010 yılı konuşmacılarından da olan Akkurt, tarihsel kırılmalara işaret ediyor:


Serbest piyasa doktrininin etkin olduğu dönemde ABD’de Ronald Reagan (1981-1989) gibi Hollywood yıldızı bir başkan seçilmişti. Bugün kamu yatırımlarını destekleyen politikalara dönülüyor.


Polonya ve Afganistan’da Rusya’nın gücü yaşanırken, Ayetullah Humeyni İran İslam Devrimi’ni gerçekleştirmek üzere sürgünden ülkesine dönmüş; Türkiye’de 12 Eylül 1980 askeri darbesi yaşanmıştı.


Kuzey Avrupa’da merkez sağ partiler iktidara gelmeye başlamıştı.


2008 yılında dünyada ekonomik rönesans yaşandı. Milliyetçi politikaları savunan liderler iktidara geldi.


ABD’de de Bill Clinton’ın başkanlığı döneminde (1993-2001) Afro Amerikalılar (Afrika kökenli) ve İspanyollar...