05 / 05 / 2024

Domus Living Solutions Korlatolt Felel

Domus Living Solutions Korlatolt Felel

DLST Euroasia Alternatif Yaşam Alanları İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Domus Living Solutions Korlatolt Felel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

2023'ün en pahalı şehirleri açıklandı!

Araştırma ve analiz birimi Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından paylaşılan Worldwide Cost of Living Index (Dünya Yaşam Maliyeti Endeksi) raporlarına göre dünyanın en pahalı şehirleri sıralamasında İsviçre'nin başkenti Zürih ile Singapur ile ilk sırayı paylaştı.

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Kasır Yapı tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Kasır Living Bostancı'da  yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kasır Living Bostancı'da villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla! Son fırsatları kaçırmayın

Ege Yapı tarfından İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde inşa edilen The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Binance için Avrupa'da dikkat çeken gelişme!

Borsanın euro işlemleri için mevcut bankacılık ortağı olan Paysafe Payment Solutions Ltd, 25 Eylül tarihinden itibaren kripto para borsasını desteklemeyi bırakacağını açıkladı.

Solutions Site Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutions Site Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Metin tarafından kuruldu.

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İngiltere'deki gayrimenkulünü 4 milyon İngiliz sterlinine sattı!

Peker GYO, İngiltere'nin Gravesend bölgesinde bulunan gayrimenkulünü 4 milyon GBP bedelle Star Living Limited unvanlı şirkete sattı.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Benesta Amos Living fiyat! 

Benesta Amos Living fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Benesta Amos Living fiyat bilgisi ve proje detayları...

Benesta Amos Living nerede?

Benesta Amos Living nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Benesta Amos Living nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Domus Living Solutions Korlatolt Felel Haberi

Domus Living Solutions Korlatolt Felel
DLST Euroasia Alternatif Yaşam Alanları İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Domus Living Solutions Korlatolt Felel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


DLST Euroasia Alternatif Yaşam Alanları İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü prefabrik konut, büyük çadırlar, geçici yaşam alanları, endüstriyel çadırlar, branda üretimi, ithali, ihracı, inşaat, turizm, sanayi konuları ile ilgili her türlü proje, tesisat, montaj işleri yapmak,Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında her türlü , montaj, tesisat, çevre düzenleme, dekorasyon işleri, etüd proje, danışmanlık ve taahhüt hizmetlerini yapmak. Konusu ile ilgili yurtiçi ve yurt dışında satış vaadiyle kat karşılığı inşaat yapmak üzere anlaşmalar, sözleşmeler yaparak inşaatı bitirmek ve teslimatını yapmak, Arsa bedeli karşılığı alınıp, üzerine inşaat yapmak. Konusu ile ilgili...