13 / 05 / 2024

dönüşüm mutfağı gaziosmanpaşa

dönüşüm mutfağı gaziosmanpaşa

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında kurulan şantiyelerin yemek ihtiyacını karşılayabilmek için 'Dönüşüm Mutfağı'nı kurdu. Gaziosmanpaşalı kadınlar Dönüşüm Mutfağı'nda hem eğitilip, hem de ürettikleri yemekleri şantiyelere satacak

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı! KDV'siz arsa satışı 33 ilde başladı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 33 şehirde 391 muhtelif arsayı KDV'siz satışa çıkardığını açıkladı. Buna göre, yüzde 25'i peşin, 48 ay vadeyle satışa sunulan arsalar vatandaşlara büyük bir fırsatlar sağlayacak.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

İstanbul'daki yüzyılın dönüşümü endişelendirdi: Rezerv alanın yeri ve kente ne kadar yük bindireceği sürpriz olacak!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklan projeye ilişkin tepkilerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" programında konuştu ve "Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli" diyerek kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Ankara'da 389 adet arsa satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı: Metrekaresi 40 TL'den başlayan fiyatlarla...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Ankara'da yer alan 389 adet arsayı satıyor. Söz konusu arsalar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

dönüşüm mutfağı gaziosmanpaşa Haberi

dönüşüm mutfağı gaziosmanpaşa
Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında kurulan şantiyelerin yemek ihtiyacını karşılayabilmek için 'Dönüşüm Mutfağı'nı kurdu.
Dönüşüm Mutfağı'nda hem eğitilip, hem de ürettikleri yemekleri şantiyelere satacak olan Gaziosmanpaşalı kadınlar, evlerine ek bütçe de götürebilecek.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında kurulan şantiyelerin yemek ihtiyacını karşılamak ve Gaziosmanpaşalı kadınlara istihdam sağlayabilmek için Dönüşüm Mutfağı'nı hayata geçirdi. Bağlarbaşı Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kurulan mutfakta kadınlar, tuzludan tatlıya, yemeklerden içeceklere kadar gıdayla ilgili her şeyi profesyonelce nasıl yapabileceklerini uzman hocalarla öğrenecek.
Dönüşüm Mutfağı noktasında yemek satışı da yapabilecek olan kadınlar, kazandıkları ücretlerle ev ek gelirde sağlayabilecek.
Açılışta konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Dönüşüm Mutfağı'nın kadınlara yönelik bir proje olduğunu belirterek, "Burada dönüşüm mutfağının yanı sıra hanımlar misafirhanemiz, hanımlara yönelik meslek edindirme kurslarımız, hanımlar lokali de var.
Burada...