16 / 05 / 2024

döviz artışının konut fiyatlarına etkisi

döviz artışının konut fiyatlarına etkisi

Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, İnşaat firmaları şu an oldukça dertli. Döviz fiyatlarındaki yükseliş birikimini dolar ve Euro'dan yana değerlendirenleri konut sahibi yaptı...

Dövizdeki artış konutta yabancıya satış umudu oldu!

Mütekabiliyet yasasıyla rotasını Türkiye ’ye çeviren yabancı yatırımcı için dövizin TL karşısında yükselmesi Türkiye ’de gayrimenkul almak isteyen yabancı yatırımcılar için cazip bir ortam sunuyor.

Dolar ve euro yatırımcıları dikkat! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları

Dolar ve euro yatırımcıları güncel döviz kurlarını araştırıyor. Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları.

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Konut fiyatlarındaki artış devam edecek mi? Ev almayı düşünenler hemen bakın!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yaptığı açıklamada ruhsat sayısındaki artışın konut üretiminin artacağını göstermediğini belirterek, gelecek sene konut açığının daha fazla olacağını ve fiyatların düşmeyeceğini söyledi.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri BDDK'nın konut kredileri kararını değerlendirdi! Konut fiyatlarındaki artış frenlenecek

İlk konutunu alacaklara yönelik yapılan kredi düxzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gayrimenkul sektörü temsilcileri bu kararla birlikte konut fiyatlarındaki artışın frenlenebileceğini söyledi. 

Döviz kurları patladı! Dolar bugün ne kadar? 25 Ağustos 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!    

Bugün, 25 Ağustos Cuma günü, dolar ve euro kurları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Döviz piyasasını yakından izleyenler, güncel dolar ve euro fiyatlarını araştırıyor.

Dolar, euro ve sterlinde sert hareket! İşte son dakika döviz fiyatları...

Dolar, euro, sterlinin TL karşısındaki değerini öğrenmek isteyenler arama motorlarında 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü döviz fiyatlarını araştırıyor. İşte son dakika dolar, euro ve sterlin fiyatları...

Barclays, Türkiye’nin döviz rezervi artışının devamını bekliyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in kısa süre önce yayımladığı Türkiye ekonomisine ilişkin yıllık analizden sonra Barclays de gelişmekte olan piyasalar araştırma raporunda, Merkez Bankası'nın döviz rezervlerindeki artışın sürmesini beklendiğini paylaştı.

Hafta sonu dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son dakika döviz fiyatları!

Dolar, euro ve sterlin gibi küresel para birimleriyle ilgilenen yatırımcı ve vatandaşlar, arama motorlarında döviz kurlarını araştırıyor. Piyasaların kapalı olduğu hafta sonu bile dolar, euro ve sterlinin fiyatı araştırılıyor. İşte dolar, euro ve sterlinde son durum...

Borsada kar satışları geldi! BIST 100 endeksi düştü, döviz ve altın yükseldi!

Borsa günü düşüşle kapatırken, altın ve döviz piyasalarındaki hareketlilik sürüyor. BIST 100 endeksi kar satışlarıyla yüzde 0,51 oranında değer yitirirken, dolar, euro ve altın fiyatlarında yukarı doğru seyir sürüyor.

Euro bugün ne kadar? 31 Temmuz Euro/TL kuru alış-satış fiyatları ne kadar, bugün döviz kuru kaç TL?

Euro/TL kuru alış-satış fiyatları 31 Temmuz 2023 Pazartesi günü döviz bürolarına giderek euro alım ve satımı yapmak isteyenler tarafından takip ediliyor. Peki Euro ne kadar? 31 Temmuz Euro/TL kuru alış-satış fiyatları ne kadar, bugün döviz kuru kaç TL?

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Dolar, euro ve sterlinde son dakika fiyatlar! İşte anlık döviz fiyatları!

Dolar, euro ve sterlin fiyatları özellikle yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Döviz piyasasının yönünü tayin edecek tarihi gün geldi. Tüm dünyanın gözü FED faiz kararına çevrildi. Peki, faiz kararı öncesi dolar, euro ve sterlin fiyatları ne kadar?

Döviz kurlarında fırtına esti! 22 Temmuz 2023 Cumartesi dolar, euro ve sterlin kaç TL? Hemen buraya bakın!

Bugün, 22 Temmuz Cumartesi sabahında pek çok kişi, döviz kurlarını araştırarak internet üzerinden "Dolar, euro, sterlin kuru alış satış fiyatları bugün ne kadar?" şeklinde sorgulamalar yapıyor. 

döviz artışının konut fiyatlarına etkisi Haberi

döviz artışının konut fiyatlarına etkisi

DÖVİZ kurundaki yükselişten kaynaklanan artışın yanında sektörde kullanılan ithal ürünlere yerinde yapılan zammın eklenmesiyle konut fiyatlarının beklenenden fazla artacağı belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, "İnşaat firmaları şu an oldukça dertli. Döviz fiyatlarındaki yükseliş birikimini dolar ve Euro'dan yana değerlendirenleri konut sahibi yaptı. Ancak konut satışlarının pik yapması gereken bahar döneminin önceki senelere göre gün geçtiği de bir gerçek. Bu durgunluğun bir başka nedeni de banka kredilerine uygulanan faiz oranlarının artışı" dedi. 



Milat...