14 / 05 / 2024

Dr Ayşem Berrin Çakmaklı kimdir

Dr Ayşem Berrin Çakmaklı kimdir

Dr. Berrin Çakmaklı, ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde öğretim görevlisidir. ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından Berrin Çakmaklı kimdir

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

Milyonlarca kişi asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken Prof. Dr. Hakan Kara, asgari ücrete zam yapılmadığı takdirde oluşacak tabloyu paylaştı. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

Luxera'dan mart ayına özel seçili projelerde vade farksız ödeme avantajı!

Luxera Gayrimenkul mart ayına özel dönüşü muhteşem olacak fırsatını duyurdu. Luxera'nın en değerli projelerinde yüzde 25'e varan indirim ve vade farksız ödeme kolaylığı devam ediyor.

Konut fiyatları 6 ay daha enflasyonun gerisinde kalacak!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut fiyatlarının en azından 6 ay daha enflasyonun gerisinde kalmaya devam edeceğini kaydetti.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı! Artçı deprem, telaşa gerek yok!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler olmaya devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem olduğunu duyurmasının ardından Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kuyucu tarafından kuruldu.

Maximum Kart ile 200 TL Maxipuan Kazanma Şansı! Temmuz Ayında İş Bankası'nın Muhteşem Kampanyası Hakkında Detaylar..

Temmuz ayına özel olarak, market alışverişlerine özel Maxipuan'larını katlayaca harika bir fırsat sunuldu. Maximum Kart ile yapacağınız alışverişlerinizde, 200 TL'ye kadar Maxipuan kazanabilirsiniz. İş Bankası, bu  alışverişlerde toplamda müşterilerine 200 TL kazandıracağını duyurdu. 

Beklenen İstanbul depremi 2045'ten önce olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan açıkladı! 

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayıntılar...

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Tarım Kredi'den hayrete düşüren indirim! Ayçiçek yağında muhteşem kampanya

Ayçiçek yağı ücretleri geçtiğimiz sene büyük oranda zamlanan temel gıda ürünlerinden bir tanesi haline gelirken, ayçiçek yağına gelen zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kaldı. Tarım Kredi marketleri ise 5 litre TMO Ayçiçek yağının satış ücretini 135 TL'ye düşürdü.

Eski Bakan Prof. Dr. Çelebi: ‘Ekonominin bir an önce normalleşmesi lazım’

Seçimden sonra ekonomide ilk bir ayın çok önemli olacağını dile getiren Ekonomi eski Bakanı Prof. Dr. Işın Çelebi, “Yakıtı az kalmış uçak yere yumuşak indirilmeli” dedi. Çelebi, ekonominin bir an önce normalleşmesi gerektiğini vurguladı.

Dr Ayşem Berrin Çakmaklı kimdir Haberi

Dr Ayşem Berrin Çakmaklı kimdir

Berrin Çakmaklı kimdir?


Dr. Ayşem Berrin Çakmaklı, ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde çalışmaktadır. Yüksek lisans ve doktora çalışmalarını ODTÜ Mimarlık Fakültesi Yapı Bilimleri lisanasüstü programında tamamlamıştır. 


Yüksek lisans konusu sürdürülebilir bina ve bina malzemelerinin çevre ve insan sağlığına etkileridir. Doktorada ise binaların ve bina malzemelerinin yaşam döngüsü değerlendirmesini otel renovasyon projeleri üzerinden incelemiştir. 


Francoise Summers’in yürütücülüğü yaptığı Kerkenez Eko-Merkez projesinde 3 yıldan beri proje koordinatörü olarak çalışmaktadır. Başlıca ilgi alanları, ekolojik ve sürdürülebilir mimari, enerji verimli binalar ve bina malzemeleri, yaşam döngüsü değerlendirmesi, bina performansı değerlendirme sistemleri, mimaride aydınlatma olarak...