17 / 05 / 2024

dubai Dünya\'nın en yüksek dönen gökdeleni

dubai Dünya\'nın en yüksek dönen gökdeleni

Dubai'de bulunan Dünya'nın en yüksek dönen gökdeleni açıldı...

Gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk? Fiyatları emlakçılar mı yükseltiyor?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından geçtiğimiz ay açıklanan verilere göre Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu. Peki gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk?

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Dünyanın en değerli markası artık Apple değil! İşte Apple’ın pabucunu dama atan o şirket!

Birçoğumuzun elinde ya iPhone telefonu ya tableti ya da bilgisayarı bulunan ABD’li dünya teknoloji devi Apple, artık dünyanın en değerli markası değil. Peki Apple’ın pabucunu dama atan şirket hangisi? İşte yanıtı…

Dünyanın en zengin 20 milyarderinin serveti katlandı!

Koronavirüs salgını sırasında küresel ekonomi İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en derin resesyonunu yaşarken, dünyanın en zengin 20 milyarderi servetini yüzde 68 arttırdı.

Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi açıklandı!

Türkiye, “Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi” listesinde yine dünya ikincisi oldu. Listede Türkiye'den tam 44 şirket var.. İşte listeye Türkiye'den giren 44 şirket...

Doğuş İnşaat dünyanın en büyükleri listesinde!

1951 yılında kurulan Doğuş İnşaat zaman içinde dünya devi oldu. Dünyanın en büyükleri listesinde yer aldı. Firma şu anda yeni bir iş için çalışmalarına ara verdi.

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Dünyanın en pahalı gökdeleni Lahta Center Türklerin eseri!

St.Petersburg’da Rönesans İnşaat’ın ana müteahhidi olduğu, “Lahta Center”, Dubai’deki Burj Khalifa’yı geride bırakarak dünyanın en yüksek maliyetli gökdeleni oldu.

1 kilometrelik Cidde Kulesi dünyanın en uzunu olacak!

Suudi Arabistan dünyanın en uzun binasını inşa etmek için kolları sıvadı. Dünya rekorunu kıracak Cidde Kulesi tam 1 kilometre uzunluğunda olacak.

Dünyanın en ilginç adaları satışa çıktı!

Dünya üzerinde binlerce ada bulunuyor. Ama üzerinde insanların yaşayabileceği evlere sahip adalar çok az sayıda. İşte deniz, kum ve güneşin bir arada bulunabileceği dünyanın en ilginç adaları..

Dünyanın en etkileyici 10 mega projesi!

Dünya üzerindeki gökdelenler rekor yüksekliklere ulaşmakta. Popularmechanics adlı site en etkileyici projeleri listelendirdi. İşte, Dünyanın en etkileyici 25 mega projesi..

dubai Dünya\'nın en yüksek dönen gökdeleni Haberi

dubai Dünya\'nın en yüksek dönen gökdeleni


Dubai'de bulunan 310 metre yükseklikteki dönen gökdelen açıldı. Dünya'nın en yüksek dönen gökdeleni olma özelliğini taşıyan gökdelenin yapımında insan DNA'sının sarmal şeklinden esinlenildi.7 yılda tamamlanan kule 272 milyon dolara mal...