02 / 05 / 2024

düden çayı mevlana köprüsü ne zaman açılacak

düden çayı mevlana köprüsü ne zaman açılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Düden Çayı üzerinde Habibler ve Baraj mahallelerini, Şelale, Zeytinlik ve Altınova Düden mahallelerine bağlayacak taşıt köprüsü inşaatını tamamladı, açılış 17 Mart'ta yapılacak...

TOKİ'den ay sonuna kadar 1.740 konutluk 6 yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 6 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde tam 1.742 konut yer alacak.

Litre fiyatı 39 TL'ye düştü: Ayçiçek yağında bomba indirim

Bir market, ayçiçek yağında büyük bir indirim başlattı. İndirim sonucunda, litrelik ayçiçek yağı fiyatı büyük ölçüde düştü. İşte bu büyük indirimle ilgili tüm bilgiler...

Orman Bölge Müdürlüğü Çayırova'da 5 bin 500 metrekarelik arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Şekerpınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak belirlendi.

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

ING’den ayın müjdesi geldi! ING şanslı müşterilerine para yatıracak!

Akaryakıttan gıdaya, teknolojiden tatile kadar birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen ING yine gıda sektörüne yönelik bir kampanya hazırladı. ING, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 240 TL bonus hediye edeceğini açıkladı.

Ayçiçek yağında fiyatları düşürecek hamle!

Bir zamanlar gündemden düşmeyen ayçiçek yağına vergi düzenlemesi yapılacak. Üretim artarken, iddialara göre ayçiçek yağı ithalatında yeni gümrük vergisi uygulamaya konulacak. Fiyatların daha da düşeceği tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...

Ayçiçek yağı fiyatında düşüş bekleniyor! İthalat vergileri yükselecek! Yağlık ayçiçek bugün hangi borsada kaç TL? 

Son bir senede  yurtdışı piyasalarda yüzde 60 düşen Ayçiçek yağı fiyatının Türkiye’de ithalatın gerilemesiyle daha da azalması bekleniyor. Gümrük vergisinin haziranda yükseleceği beklentisinin fiyatları aşağı çekeceği öngörülüyor. İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi...

A101'den ayçiçek yağına bomba indirim! Kârlı çıkmak isteyen erken kalksın

Ayçiçek yağında bomba indirim A101'den geldi. 4,5 litre ayçiçek yağının satış ücreti 129 TL'den satışa çıktı. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Ay sonu nasıl gelecek diye düşünenlere PTT'den sevindirici haber geldi! 1.100 TL nakit yardımı yapılacak!

PTT'den ay sonunu getiremeyen gereksinim sahibi ailelere büyük müjde! Başvuranlara 1.100 TL peşin yardımı yapılacak! Geçim zorluğu yaşayan vatandaşlara yönelik olarak PTT üstünden yapılan bir ödeme duyurusu yer almaktadır. İşte detaylar.

İİB bu yılın ilk dört ayında ne kadar ihracat gerçekleştirdi?

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), 2023’ün ilk dört ayında bünyesinde yer alan 7 ihracatçı birliği ile yaklaşık 3 milyar 600 milyon dolarlık ihracat yaptı. İİB, 2022’nin aynı dönemine göre yüzde 14,8 artış olduğunu paylaştı.

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

Beko küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı; Fiyatlar düştü

Beko küçük ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirim yaptı. Ütüden çay makinesine, blenderdan süpürgeye kadar pek çok ürünün fiyatları düştü. İşte detaylar...

düden çayı mevlana köprüsü ne zaman açılacak Haberi

düden çayı mevlana köprüsü ne zaman açılacak


Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Düden Çayı üzerinde inşa edilen 5 mahalleyi birbirine bağlayacak Mevlana Köprüsü, 17 Mart’ta törenle hizmete açılacak.


Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Düden Çayı üzerinde Habibler ve Baraj mahallelerini, Şelale, Zeytinlik ve Altınova Düden mahallelerine bağlayacak taşıt köprüsü inşaatını tamamladı.


Mevlana Köprüsü adıyla hizmet verecek 48 metre uzunluğunda, 22 metre genişliğindeki köprünün 3 milyon TL’ye mal olduğu, köprüyle Hurdacılar Sitesi esnafı, Zeytinlik ve Şelale mahallesinde bulunan binlerce kişin en önemli sorunu olan ulaşım probleminin de çözülmüş olduğu bildirildi.Köprünün 17 Mart Pazartesi günü saat 10.00’da törenle hizmete açılacağı kaydedildi.



Maraş...