17 / 05 / 2024

düğün salonları ne zaman açılıyor

düğün salonları ne zaman açılıyor

3 aydır kapalı olan düğün salonlarının 1 Temmuz'da yeni tip koronavirüs önlemlerine uygun olarak açılması kararının hem sektörü hem evlenecek çiftleri mutlu etti...

İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? Murat Kurum açıkladı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili o açıklamaları...

İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? Müteahhitler metrekare başına ne kadar istiyor?

Olası Marmara Depremi önce İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı.  Fakat kentsel dönüşümün İstanbul'da hız kaybettiği de belirtiliyor. Peki, İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? İşte detaylar...

Zoom Yapı yeni yılda bin konutun dönüşümüne başlayacak!

Modanlıoğlu Group bünyesinde yer alan Zoom Yapı 2024 yılını ‘kentsel dönüşüm yılı’ ilan ettiğini açıkladı. Şirket bu kapsamda gelecek sene tam 1000 adet konutun dönüşümüne başlayacak.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki açıkladı, bugüne kadar 2,2 milyon konutu dönüştürdük

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bugüne kadar 2 milyon 200 bin konutun hızla dönüşümünü gerçekleştirdik. Şu anda sahada da 400 bin konutumuzun dönüşümüne hızla devam etmekteyiz." diye konuştu.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Bitcoin'deki düşüşün sebebi ne?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin'deki düşüşün sebebi ne? Bitcoin neden düşüyor? İşte merak edilen soruların cevapları...

Kentsel dönüşüm müteahhit avantajları!

Miladını dolduran veya riskli yapı olarak ilan edilen binalar kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Peki kentsel dönüşüm müteahhit avantajları neler? Müteahhit kentsel dönüşümden ne kazanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Atıl kentler dönüşüme girecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), "Yapı Tasarım Yarışması" ile mimarlık profesyonelleri ve öğrencilerini kentteki atıl alanların nitelikli dönüşümüne ortak ediyor.

Düğün salonları işletmecilerinden kira stopajı vergisi açıklaması!

Bir yıldır faaliyet gösteremeyen düğün davet mekanlarının işletmecileri iflasın eşiğine geldiklerini belirtti ve "Artık yeter" dedi. İşletmeciler, 2021 yılı sonuna kadar düğün davet salonlarından kira stopajı vergisinin alınmamasını talep etti.

Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası’ndan İzmir kentsel dönüşüm açıklaması!

Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası’nın, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nce onaylanan ‘Yapıların dönüşümüne ilişkin yapılacak plan ve uygulama çalışmalarında uyulacak usul ve esaslar’ hakkında yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir'e ve devlete bir takım sorular soruldu.

İzmir Konak'ta hasarlı ve riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak! 

İzmir Konak Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında alınan karar doğrultusunda kentteki hasarlı ve riskli yapıların hak kaybına uğramadan dönüşümüne ilişkin önerge kabul edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında söz konusu önergeyi kaleme aldı. 

İzmir'de ada bazlı kentsel dönüşüm yapılacak mı?

Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ağır ve orta hasarlı olarak tespit edilen yapılar ile 1998'deki yönetmelik öncesi ruhsat alan veya 6306 sayılı yasayla riskli kabul edilen yapıların dönüşümüne ilişkin düzenleme oy birliğiyle kabul edildi. 

düğün salonları ne zaman açılıyor Haberi

düğün salonları ne zaman açılıyor

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Odası Başkanı Adem Sönmez, 3 aydır kapalı olan düğün salonlarının 1 Temmuz'da koronavirüs önlemlerine uygun olarak açılması kararının hem sektörü hem evlenecek çiftleri mutlu ettiğini kaydetti.

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, 3 aydır kapalı olan düğün salonlarının 1 Temmuz'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemlerine uygun olarak açılması kararının hem sektörü hem evlenecek çiftleri mutlu ettiğine dikkat çekti. 

Anadolu Ajansı'ndan Hikmet Faruk Başer ve Başak Akbulut Yazar'ın haberine göre; Sönmez, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra yaptığı açıklamaları ilgiyle takip ettiklerini kaydetti. 

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda düğün salonlarına ilişkin alınan kararın kendilerini mutlu ettiğini belirten Sönmez, "Sayın Cumhurbaşkanımıza yakın tarihte düğün salonlarıyla ilgili bir mektup yazmıştım. Bu mektubun ardından...