20 / 07 / 2024

dükkanları hasar gören vatandaşlara ödeme

dükkanları hasar gören vatandaşlara ödeme

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde meydana gelen hasarlar, birçok sigorta şirketi tarafından "lütuf ödemesi" adı altında karşılanmaya başlandı.

KDK'dan son dakika kararı! Depremde hasar gören bina sahipleri dikkat! Sigorta tazminatı tarifesi değişti!

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) tarafından, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası evleri hasar görenlere 2022 yılı tarifesine göre ödenen sigorta tazminatının, 2023 yılı tarifesine göre ödenmesi planlanıyor.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafında yakından takip edilirken ''Euro yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu araştırılıyor. Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

Dev bankalar dolar tahminlerini peş peşe açıkladı! Bu rakamları gören dövizciye koşacak

Dolar/TL kurunun  26,99 TL seviyesinde sabit kaldığı şu günlerde dev bankalardan dolar tahminleri gelmeye başladı. Bu rakamları gören dövizciye koşacak.

Dolar 11 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

Dolar yükselecek mi? Dolar ne olur? soruları yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, herkesin merak ettiği doların 11 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

Malatya'da depremler sonucu ağır hasar gören bina çöktü!

Malatya'da, depremler nedeniyle büyük hasar gören bir 6 katlı bina çöktü.

Altın bilezik fiyatları düştü! Gören kuyumcuya akın etti! 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken gün içinde değer kaybetti. Altın ile birlikte altın bilezik fiyatları da düştü. Gören kuyumcuya akın etti! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatlarında sürpriz düşüş! Son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı! İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatlarında sürpriz düşüş yaşanıyor. Tek tek açıklanan son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı. İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları...

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! İslam Memiş açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! Piyasa Uzmanı İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak..

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Bilirkişiler tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde ağır hasar gören konut sayısı 507 bin!

Depremden zarar gören şehirlerde incelemeler yapan akademisyen bilirkişiler, ağır hasar gören konut sayısıNIN 507 bin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

dükkanları hasar gören vatandaşlara ödeme Haberi

dükkanları hasar gören vatandaşlara ödeme

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde meydana gelen hasarlar, birçok sigorta şirketi tarafından "lütuf ödemesi" adı altında karşılanmaya başlandı.


FETÖ'nün darbe girişiminde meydana gelen sigorta hasarları arasında teminat kapsamında olmayanlar da bulunuyor ancak sigortalısına destek olmak isteyen bazı şirketler, kendi inisiyatifleri ile teminat kapsamı dışına çıkarak "lütuf ödemesi" adı altında müşterisinin masraflarını karşılıyor.

Bu şirketlerden biri olan Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, Anadolu Sigorta olarak demokrasiye ve Türkiye'nin bütünlüğüne karşı yapılan darbe girişimini lanetledi.

Şirketin yurt çapına yayılmış 5 bine yakın acentesi ile sigortalısının yanında durmaya ve faaliyetlerini kesintisiz sürdürmeye devam ettiğini vurgulayan Ülken, "Bu elim olaylar sırasında meydana gelen sigorta hasarları arasında teminat kapsamında olmayanlar da bulunmaktadır ancak olağanüstü bir durumda sigortalısına destek olmak amacıyla şirketler, kendi inisiyatifleri ile teminat kapsamı...