25 / 07 / 2024

dulkadiroğlu beleditesi kamu külliyesi

dulkadiroğlu beleditesi kamu külliyesi

Kahramanmaraş Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Aksu TV ekranlarında yayınlanan Kentin Başkanları programına konuk olarak geride kalan bir yılı değerlendirdi.

Milli Emlak'tan Beyoğlu ve Fatih'te satılık kamu konutu!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Beyoğlu ve Fatih'te yer alan kamu konutlarını satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak. 

Ekrem İmamoğlu'ndan kamu bankalarına çağrı: İstanbul Yenileniyor seferberliğine dahil olun!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kamu bankalarına çağrı yaparak "İstanbul Yenileniyor seferberliğine dahil olun" dedi.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

Ekrem İmamoğlu'ndan dönüşüm açıklaması: Kamu kurumları birlikte çalışmalı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm ve depreme dikkat çekerek kamu kurumlarının birlikte çalışması gerektiğini dile getirdi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Kahramanmaraş'ta 4 taksitle 400 metrekarelik arsa satılıyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 400,08 metrekare arsayı satıyor. İşte detaylar...

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 19 bin 279 depremzedenin hak sahipliği başvurusuna onay!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra hak sahipliği müracaatı yapan 19 bin 279 afetzedenin başvurusu onaylandı.

Son Dakika Kahramanmaraş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem: AFAD az önce duyurdu

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Kahramanmaraş'a bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde büyüklüğü 3.6 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Kahramanmaraş'taki afet konutlarının kıştan önce tamamlanması hedefleniyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen ve 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerinden ardından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde toplamda 3 bin 477 konutun yapımı devam ediyor. Söz konusu konutların kış aylarından önce tamamlanması planlanıyor...

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

dulkadiroğlu beleditesi kamu külliyesi Haberi

dulkadiroğlu beleditesi kamu külliyesi

 Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Aksu TV’de Erol Öner’in hazırlayıp sunduğu Kentin Başkanları Programına konuk oldu. Hizmet yılının bir yılık sürecini tamamlayan Başkan Okay, Dulkadiroğlu’na bu bir yılda kazandırdıkları hizmetleri anlattı.  Geride kalan 1 yıllık süreçte özellikle alt yapı konusuna büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Okay, ilçenin alt yapı sorunu çözüme kavuşturduklarını belirtti. Merkez mahalleler ve köyden mahalleye dönüşen alanlara eşit hizmet götürdüklerini dile getiren Başkan Okay, “Merkez mahallerimizde ne varsa köyden mahalleye dönüşen bölgelerimize de aynı hizmeti götürüyoruz. Seçim sürecinde önce vatandaşımızın ayağını çamurdan keseceğiz dedik ve bir günde 32 ayrı noktada şantiye oluşturarak bu sözümüzü yerine getirdik” dedi. Program sunucusu Erol Öner’in sorularını cevaplayan Başkan Okay, asfalt ve parke çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:...