07 / 05 / 2024

Dünya Turizm Fuarı 2016

Dünya Turizm Fuarı 2016

Turizm, finans ve gayrımenkulün bağımsız düşünülemeyeceğinin altını çizen Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Önder Halisdemir, Dünya Turizm Forumu’nda ‘finans turizmi’ ile ülke ekonomisine yapılabilecek katkının altını çizdi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Dünya Alsafari Turizm Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Alsafari Turizm Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Akram J. Al-Zankanawi, Falah Hasan M. Al-Grubi ve Hafedh A.J. Al-Grubi ortaklığında kuruldu.

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi başladı!

İBB tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenen "Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi-2019" başladı. Fuar, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenleniyor.

Türkiye inşaat sektöründe dünya ikincisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’nda konuştu. Kurum, Türkiye'de 450 bin müteahhit olduğunu, bu sayı ile Türkiye'nin dünya genelinde ikinci sırada yer aldığını kaydetti.

Türkiye, Yeni Havalimanı ile dünya çapında bir numara olacak!

İspanyol Global Exchange şirketinin başkanı Isidoro J. Alanis, "Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi...

Dünya Birlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Birlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Muhammed Seyfudı Çiftçi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

Jose Luis Rodriguez Zapatero: Dünya İstanbul’u örnek almalı!

Üç gün sürecek Smart City Expo fuarının açılışına katılan eski İspanya Başbakanı Zapatero, “Akıllı şehirler barış mücadelesi verir. Dünya İstanbul’u örnek almalı” dedi

Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar projesinin ilk görselleri!

İstanbul Yeşilköy'de yer alan Dünya Ticaret Merkezi yıkılıp, yeniden yapılacak. Dünya Ticaret Merkezi Yeni Kongre, Fuar ve 480 odalı Otel alanlarından oluşacak. Proje 3 etaptan oluşuyor. İşte detaylar...

Dünya Turizm Fuarı 2016 Haberi

Dünya Turizm Fuarı 2016

İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Dünya Turizm Fuarı’nda konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, sürdürülebilir ekonomi için turizm, finans ve gayrımenkulü ayrı düşünmenin mümkün olmayacağını belirtti.


Dubai’nin bu anlamda çok önemli bir finans çekim merkezi olduğunu belirten Dr. Halisdemir, 1327 finans dükkanı ile finans zanaatkarlarının Dubai’de faaliyet gösterdiğini hatırlattı:



Dr. Halisdemir: Ataşehir finans serbest bölgesi ilan edilmeli

“Finans alt yapısının oluşması sonucunda Dubai uluslararası bir aktör haline geldi. Hedefimiz 3.2 milyon metrekarede inşa ettiğimiz, yaklaşık 50 bin kişiye istihdam sağlayacak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) ile, İstanbul’u ve Türkiye’yi uluslararası bir aktör haline getirmek. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin kurulması ile 1500 finans dükkanının faaliyete geçeceğini tahmin ediyoruz. 1500 finans dükkanına her gün en az 3...