02 / 05 / 2024

dünyada en ucuza uçulabilecek türkiye

dünyada en ucuza uçulabilecek türkiye

Berlin merkezli seyahat arama sitesi GoEuro, dünyada en ucuza uçulabilecek ülkeler sıralaması yaptı. Türkiye bu ankette İspanya ve Amerika' nın ardından 7. sırada yer aldı...

Dünyada en çok değer kazanan konutlar hangi kentlerde? Türkiye'den de 2 şehir listede!

Konut fiyatlarının geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 102,7 oranında arttığı başkent Ankara, dünyanın en çok değer  kazanan konutlarının yer aldığı iller listesinde zirveye yerleşti. İşte ayrıntılar...

2023 yılında dünyada yaşanan felaketler! En büyük deprem Türkiye'de yaşandı...

2023 yılında dünyada  başta iklim değişikliğinden kaynaklanan birçok felakette binlerce kişi hayatını yitirirken birçok ülke, yakın tarihinin "en ölümcül" depremlerini yaşadı. İşte yaşanan o depremler ve haberin ayrıntıları...

Dünyanın en fazla incir ihracatı yapan ülkesi Türkiye!

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, dünyadaki taze incir üretiminin yaklaşık yüzde 24’ünün, kuru incirin ise yaklaşık yüzde 55’inin Türkiye'de üretildiğini ifade etti. Bayraktar, "Türkiye yüzde 53 ile dünyada en fazla incir ihracatı yapan ülke durumunda” dedi.

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç il Ankara, İzmir ve İstanbul oldu! 

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir Türkiye'den oldu. Peki Türkiye'de konut fiyatları ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Borsa İstanbul yüzde 105 ile dünyada en fazla kazandıran borsa oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğince hazırlanan “Türkiye Sermaye Piyasası 2022” raporuna göre, Borsa İstanbul, 2022’de dünyadaki organize borsalar arasında, dolar bazında yüzde 105 ile en fazla kazandıran borsa oldu.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın, 3 D pişirme teknolojisi, fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içinde dağılır ve yiyecekler homojen bir şekilde pişer. Peki 3 D pişirme teknolojisi nedir? Fırın en ucuza nerede satılıyor? 

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi 20 bin 319 TL! En ucuza nereden alınır? 18 Mart  2023 fiyat listesi  

Çeyiz düzecek çiftler, Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza azncinar.com internet sitesinde satılıyor. Peki Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor?

Homend Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi en ucuza nerede satılıyor? İşte Homend 17 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Homend Profashion Prof 3003H Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi 1300W en ucuza nerede, ne kadara satılıyor sorusunun cevabı bu haberde. İşte detaylar..

Arnica Tesla Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 6 bin 250 TL! En ucuza nerede satılıyor? İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecekler dikkat! Sizin için Arnica Tesla Plus ET14330 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabileceğinizi araştırdık ve listeledik. İşte Arnica 13 Mart 2023 fiyat listesi..

Altus 4 gözü gazlı solo fırın en ucuza nereden alınır, özellikleri neler? İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

Hem fırın hemde ocak arayışında olup bütçesi kısıtlı olanlar, Altus dört gözü gazlı solo fırını en ucuza alacağınız yerleri ve fiyat listesini sizin için listeledik. İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

dünyada en ucuza uçulabilecek türkiye Haberi

dünyada en ucuza uçulabilecek türkiye

Türkiye bir küresel ulaşım anketine göre dünyada en ucuza uçulabilecek 7. ülke oldu.


Berlin merkezli seyahat arama sitesi GoEuro, dünyada en ucuza uçulabilecek ülkeler sıralaması yaptı. Türkiye bu ankette İspanya ve Amerika'nın ardından 7. sırada yer aldı.


DÜNYANIN EN UCUZU HİNDİSTAN


Wall Street Journal'ın haberine göre dünyanın en ucuz uçak biletleri Hindistan'da satılıyor. Yüksek yakıt ve havaalanı ücretlerine rağmen Hindistan'daki havayolları genelde maliyetin altındaki fiyatlardan bilet satıyor. Ankete göre Hindistan'daki uçak bileti fiyatları o kadar ucuz ki havayolları ile seyahat etmek trenle seyahatten daha ucuza denk geliyor.


MALİYE BAKANI BUNU BEĞENDİ


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 7. sırada yer aldığı bu anketi sosyal medya hesabından paylaştı. Şimşek haberi "Havayolu halkın yolu..." notuyla...