06 / 05 / 2024

dünyayı değiştirecek 5 proje

dünyayı değiştirecek 5 proje

Amerikan Huffington Post haber sitesi, dünyayı değiştirecek 5 projeyi tanıttı. Site, Kanal İstanbul'u dünyayı değiştirecek projeler arasında ilk sıraya yerleştirdi. Bu projeyle Karadeniz ve Marmara Denizi ikinci kez bağlanacak...

Kıbrıs'ta yabancıya konut satışında kurallar değişiyor!

Ada TV’ye konuk olan UBP Milletvekili Yasemin Öztürk yaptığı açıklamada yabancıya konut satışında kuralları değiştirecek yasa tasarısının içeriği ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte UBP Milletvekili Yasemin Öztürk'ün o açıklamaları...

BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik detay!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla beraber bireysel emeklilik sistemi kesintisinde de ücretler güncellendi. Peki BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik açıklama...

Müteahhitler fiyat düzenlemesinde değişiklik talep ediyor!

Müteahhitler, torba teklifte yer alan, 1 Mart 2023'ten önce ihalesi yapılmış olan yapım işleri fiyat düzenlemesinde değişiklik talep ediyor.

Ünlü Telekom devinden dünyayı şok eden hamle. 5 bin kişiyi işten çıkarıyor. Hepsi işsiz kalacak

Ünlü kablosuz iletişim operatörü T-Mobile dünyayı şok eden bir karara imza attı. Telekom devi, bünyesinde çalışan 5 bin kişiyi işten çıkarma kararı aldı.

Kirada yüzde 25 artış kısıtlaması Temmuz’da bitiyor. Bu tarihten sonra dengeler nasıl değişecek? Uygulama uzatılacak mı?

Konut kiralarının astronomik rakamlara çıkması üzerine getirilen ve 1 Temmuz’da sona erecek yüzde 25 sınırının uzatılması sektörde dengeleri değiştirecek. Uzmanlar, özellikle yatırım için konut alanların sayısında düşüş öngörüyor.

Benzine indirim geldi! Akaryakıtta tabela resmen değişti! Opet, BP, PO, Total 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Benzine indirim geldi! Akaryakıtta tabela resmen değişti! Opet, BP, PO, Total 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

İPhone'cular müjde! 15 Ultra çalışmaları başladı

Yenilikçi ürünleriyle dünyayı değiştiren teknoloji devi Apple, iPhone 14 serisi ile yakaladığı başarının ardından yeni modeli olan '15' üzerinde durmadan çalışıyor.

3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihi itibarıyla resmen yürürlüğe girdi. 3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak tarihinden itibaren resmen yürürlüğe alındı. 3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

EYT’yi çok az farkla kaçıranlar bu haber sizi çok heyecanlandıracak! Hayatınızı değiştirecek bu detaya dikkat!

Yaklaşık 2.5 milyon kişinin gözü kulağı EYT’nin Meclis’te yasalaşmasına çevrilmişken, bu haktan çok az bir farkla yararlanamayacak olanları çok heyecanlandıracak bir haber geldi. Bu detayı mutlaka okuyun, hayatınız değişebilir!..

Benzinde fiyat bir kez daha değişti! İşte 10 Aralık Benzin Fiyat Listesi

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle beraber vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

Bütün dengeleri değiştirecek! Dolar değil altın…

Batı Afrika ülkesi Gana, ödemeler dengesini kökünden değiştirecek bir karara imza attı. Buna göre ülke, döviz artışının yol açtığı enflasyonun frenlemek için petrol ürünlerini dolar yerine altınla satın alacak.

Petrol`de yeni bir devir başladı! Bu bütün dengeleri değiştirecek!

Batı Afrika ülkesi Gana, ülkenin ödemeler dengesini temelden değiştirecek bir karar aldı.

dünyayı değiştirecek 5 proje Haberi

dünyayı değiştirecek 5 proje
Amerikan Huffington Post haber sitesi, dünyayı değiştirecek 5 projede Kanal İstanbul'u ilk sıraya koydu

1 Kanal İstanbul
AMERİKAN Huffington Post haber sitesi, dünyayı değiştirecek 5 projeyi tanıttı. Site, Kanal İstanbul'u dünyayı değiştirecek projeler arasında ilk sıraya yerleştirdi.

İstanbul Boğazı'ndan gece çekilmiş bir görüntüye yer veren Huffington Post, bu projeyle Karadeniz ve Marmara Denizi'nin ikinci kez bağlanacağını yazdı. İnternet sitesi şu ifadelere yer verdi: "Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın olarak adlandırılan projeyle Karadeniz ve Marmara Denizi'ni birbirine bağlayacak. 48.2 kilometre uzunluğunda olması planlanan kanal, Boğaz'a ikinci bir alternatif olacak. Boğaz Köprüsü'nden her yıl yaklaşık 50 bin gemi geçiyor. Gaz tankerlerinden yük dolu konteynerlere kadar bu bölge oldukça yoğun bir trafiğe sahip. Erdoğan'ın Kanal İstanbul projesi ile Boğaz su sporları ve...