29 / 04 / 2024

düşük bütçeli tatil fiyatları

düşük bütçeli tatil fiyatları

Ramazan ayında düşük bütçeyle tatil yapmak isteyen tatilcilere gün doğdu. Ramazan ayında yerli müşterisi azalan oteller yüzde 30’a varan indirime başladı. Coral Travel & Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı konuyu değerlendirdi.

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

Hakmar’da 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü!

Ucuz ve kaliteli ürün satışıyla bilinen Hakmar’da yeni indirimler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 22 Kasım 2023 fiyat listesi...

Hakmar’da dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü!

Türkiye’nin pek çok kentinde şubesi bulunan Hakmar, yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 16 Kasım 2023 fiyat listesi...

BİM'den koşturacak indirim geldi: Tuvalet kağıdı ve kağıt havluya büyük indirim

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu için BİM mağazasında büyük bir indirim kampanyası başladı. Acele edenler bu fırsattan yararlanabilirler. İşte bu indirimle ilgili tüm merak edilen detaylar...

Türkiye'nin gözü Irak’ın 3 yıllık yatırım bütçesinde!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak İmar, İskan, Belediyeler ve Kamu İşleri Bakanı Bengin Rekani ile görüşmesine ilişkin, "Irak'ın onaylanan 3 yıllık bütçesinde yatırımlara ayrılan payın büyüklüğü firmalarımıza çok önemli fırsatlar sunuyor" dedi.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

4 bin TL altı alınabilecek telefonlar! Düşük bütçeyle hangi telefonlar alınabilir? 24 Haziran 2023 fiyat listesi!

Düşük bir bütçeyle telefon almayı düşünenler için birçok seçenek bulunmaktadır. İşte 4 bin TL altında alınabilecek bazı telefon modelleri..

A101’de döküm tava 399, 95 TL’ye, stor perde 349 TL’ye, döküm kek kalıbı 199,95 TL’ye düştü!

A101, bugünden itibaren pek çok ürününe indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, A101'de 22 Haziran’da döküm tava 399, 95 TL’ye, stor perde 349 TL’ye, döküm kek kalıbı 199,95 TL’ye düştü. İşte 22 Haziran Perşembe A101 fiyat listesi...

Bu ödeme bayram üstü ilaç gibi gelecek! Bu şartları taşıyorsanız 1.237 TL yardım alacaksınız

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düşük bütçeli hanelere sağlanan sosyal yardım ödemeleri devam ediyor. Bu kapsamda başvuruda bulunan vatandaşlara 1.237 TL yardım parası verilecek. Detaylar haberimizde.

ŞOK’ta 2’li tava seti 1.000 TL’ye, çatal/kaşık/bıçak seti 480 TL’ye, termos 370 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 10 Haziran’a özel indirimli ürünler kataloğunu müşterileriyle paylaştı. Bu doğrultuda, 10 Haziran Cumartesi gününe özel, ŞOK'ta 2’li tava seti 1.000 TL’ye, çatal/kaşık/bıçak seti 480 TL’ye, termos 370 TL’ye düştü. İşte 10 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Bakanlıktan son dakika duyurusu geldi! 18 yaşı doldurduysanız müjde! Aylık 3.336 TL maaş alacaksınız

Gereksinim sahibi ve düşük bütçeli ailelere devlet aracılığı ile destek ödemeleri yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vesilesi ile verilen yeni bir destek ödemesi daha ilan edildi.

Hükümetten tüm herkese müjde! Şartları sağlayanlara 10 bin TL verilecek

28 Mayıs seçimleri sonrası hükümet destek ödemelerine hız kesmeden devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Temmuz ayında Aile katkı ödemelerinin sonlanması ile beraber, düşük bütçeli ailelere vatandaşlık aylığı verileceğini duyurdu.

düşük bütçeli tatil fiyatları Haberi

düşük bütçeli tatil fiyatları

Oteller ayrıca, geniş aileler için 2 çocuğa ücretsiz tatil imkanı, yaşlılara indirim, kendi aracıyla gelene yakıt katkısı, günlük şehir turu gibi fırsatlar da sunuyor.

Coral Travel & Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, “Erken rezervasyon kampanyalarının sona erdiği bu günlerde bazı otellerde yüzde 30’a varan indirimler devam ediyor” dedi. Kamçı, şunları söyledi:

“Ramazan ayında tatil yapmak isteyen misafirlerimiz için otellerin özel kampanyaları bulunuyor. Bu dönem için misafirlerimiz yaz sezonunun diğer dönemlerine oranla daha uygun fiyatlarla tatil yapma şansına sahip oluyor. Uygun fiyat avantajlarının yanında Ramazan ayına özel, geniş aileler için 2 çocuğun ücretsiz olduğu, yaşlı indirimlerinin bulunduğu ve ulaşımlarını kendi araçlarıyla gerçekleştirecek olan misafirlere yakıt katkısının yapıldığı otellerimiz bulunuyor.”


‘Büyük indirimler var’

Tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, “Oteller bu dönemde...