16 / 06 / 2024

düzce hayvan barınağı projesi

düzce hayvan barınağı projesi

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “100 dönümlük bir alanı sokak hayvanları yaşam alanı olarak tahsis ederek, modern hayvan barınakları yapılacak. Bu büyük projeyi hayvansever dernekleri ile birlikte planlayıp, birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Reysaş GYO Düzce'deki arsasına yeni depo inşaatı için ruhsat aldı!

Reysaş GYO'nun portföyündeki Düzce'deki 15 bin 253 metrekarelik arsa üzerinde 3 bin 781 metrekarelik üç bloktan oluşacak yeni depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı alındı.

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 5 yıllığına 17 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Düzce İli Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi 2177 Ada 2 Parsel üzerindeki 3 bin 134 metrekare deponun 24 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı  5 seneliğine kiraya 17 bin TL'ye kiraya verildi.

Ata GYO'nun Düzce'deki gayrimenkulü 4.6 milyon TL'ye satıldı!

Ata GYO'nun Düzce ili, Merkez ilçesi, Camikebir Mahallesi 113,91 metrekare yüzölçümündeki taşınmazın 4 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Dubai Hediyelik'e satılmasına karar verildi.

Düzce'de kamu binalarının sağlamlaştırılması mecliste!

Düzce'de kamu binalarının sağlamlaştırılmasına yönelik çalışmalar ve belirlenen deprem toplanma alanlarının yerlerleri meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zülkif Dağlı: Düzce'nin imar planlarını daha iyi dizayn edeceğiz!

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, su baskını ve toprak kayması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Önemli olan bundan sonra tedbirli olmak, aynı hataları tekrar yapmamak. Dere yataklarına kesinlikle ev yapmamak." diye konuştu.

Düzce’de imar barışına 19 bin 146 kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018 yılının Haziran ayında başlatılan ve 15 Haziran 2019 yılında sona eren İmar barışı uygulamasına Düzce’den 19 bin 146 başvuru geldi.

Düzce Konuralp'teki yüksek katlı projelerin durdurulması isteniyor!

Düzce Konuralp'te kat imar izninin zemin+4 kat olmasına ilişkin karar Düzce Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Bölge sakinleri tarafından inşaatı devam eden yüksek katlı projelerin durdurulması istendi.

TOKİ'den Düzce Kaynaşlı'ya 56 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce Kaynaşlı'da 56 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ 50 bin konut Düzce 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50b in sosyal konut kampanyasına Düzce'yi de dahil etti. Peki TOKİ Düzce 2019 başvuru ücreti ne kadar? Başvurular nereye yapılacak? TOKİ Düzce 2019 fiyatları ne kadar? Ödemeler nasıl yapılıyor? İşte TOKİ 50 bin konut Düzce 2019 detayları...

Düzce Kaynaşlı'nın imar planına onay!

Düzce'nin yapılaşma sorunu en fazla olan ilçeleri asında gösterilen Kaynaşlı için hazırlanan yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanıp askıya çıkarıldı.

Bostancı'da 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü tarafından Bostancı'daki balıkçı barınağı 10 yıllığına kiraya veriliyor...

Topkapı Emlak Müdürlüğü'nden 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yasası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Topkapı Emlak Müdürlüğü, Yeşilköy'deki balıkçı barınağını kiralıyor...

düzce hayvan barınağı projesi Haberi

düzce hayvan barınağı projesi

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “100 dönümlük bir alanı sokak hayvanları yaşam alanı olarak tahsis ederek, modern hayvan barınakları yapılacak. Bu büyük projeyi hayvansever dernekleri ile birlikte planlayıp, birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili ve 1’nci sıra Milletvekili adayı Dr. Faruk Özlü’nün Düzce adına hazırladığı projelerin ardı arkası kesilmiyor. Özlü’nün son olarak açıkladığı proje ise sokak hayvanlarıyla ilgili.

“Düzce’miz de dikkat çekici sayıda sokak hayvanı bulunuyor” diye sözlerine başlayan Faruk Özlü, “Ana cadde ve ara sokaklarda başıboş gezen çok sayıda sokak köpeği var. Zaman zaman sürü halinde gezen bu köpeklerin bazı vatandaşlarımızı tedirgin ettiğine de şahit oluyoruz. Bu konuda gelişmiş medeni ülkelerdeki uygulamalara benzer tedbirler almak ve bu ülkelerdeki uygulamaları Düzce’ye getirmek istiyoruz. Diğer illere örnek olacak bir...