18 / 05 / 2024

Düzceye metrobüs müjdesi

Düzceye metrobüs müjdesi

Düzce Belediyesi toplu taşımada metrobüs sistemine geçmek için hazırlık yapıyor. Başkan Mehmet Keleş ilk aşamada 3 adet metrobüs alınacağını daha sonra da bu sayısı 6’ya çıkaracaklarını belirtti.

Fiat Egea Cross'a hem kampanya hem de 54 bin TL indirim müjdesi! Egea Cross Mayıs 2024 fiyatları!

Fiat'ın merakla beklenen yeni fiyat listesi açıklandı. En sevilen modeller arasında yer alan Egea'ya 54 bin TL indirimin yanı sıra düşük faizli kredi müjdesi de geldi.

Akaryakıtta yeni ay müjdesi! Yarın indirim geliyor: 1 litre benzin kaç TL? Güncel akaryakıt fiyatları 1 Mayıs!

Akaryakıtta yeni ayın ilk indirim müjdesi geldi. Peki 1 litre benzin kaç TL? Güncel akaryakıt fiyatları 1 Mayıs!

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Emekliye son dakika müjdesi: Çalışan emeklilere 5 bin lira düzenlemesi yılbaşından önce yasalaşacak!

Çalışmayan emeklilere son dakika müjdesi geldi. aktarılan son dakika kulis bilgilerine göre, 5 bin lira ödenmesine dair düzenlemeyi de içeren kanun teklifinin, yılbaşından önce yasalaşması planlanıyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

İstanbul'a 'Yarısı Bizden' müjdesi! Bakan Özhaseki tarih verdi!

İstanbulluya ‘Yarısı Bizden’ müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 1 Aralık'ı işaret etti. İşte detaylar...

SSK ve BAĞKUR emeklisine hafta sonu müjdesi! Kişi başı 10.500 TL ödenecek, kısa sürede hesaplara nakit para yatırılacak

Milyonlarca emekliye sağlanan banka promosyonları kasım ayıyla birlikte yeniden gündeme geldi. SSK ve BAĞKUR emeklisine hafta sonu müjdesi! Kişi başı 10.500 TL ödenecek, kısa sürede hesaplara nakit para yatırılacak...

Emekliye zam farkı müjdesi! Ocak 2024'te en düşük emekli maaşı 5 haneli oluyor!

Türkiye'de Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK), Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine son dakika müjdesi geldi. 2024 yılının Ocak ayında en düşük emekli maaşı 5 haneli oluyor...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

SSK, BAĞ-KUR'luya son dakika maaş müjdesi geldi! Gece yarısından itibaren hesaplara 7.500, 8.125, 8.750 TL yatırılacak!

Emekli maaş ödemelerinin yapılacağı takvim belli oldu. SSK, BAĞ-KUR'luya son dakika maaş müjdesi geldi! Gece yarısından itibaren hesaplara maaş ödemeleri yapılmaya başlanacak.

Düzceye metrobüs müjdesi Haberi

Düzceye metrobüs müjdesi

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, toplu taşıma hizmeti konusunda Meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Mehmet Keleş, Düzce’de trafik akışında rahat ve hızlı ulaşım sistemi için çalıştıklarını belirterek, "Hedefimiz lastik tekerlekli metro uygulamasını gerçekleştirmektir" dedi.


DÜZCE’DE ULAŞIM

Belediye sınırları içinde 27 hatta 90 araç hizmet veriyor. Ayrıca 3 adet 20 metrelik körüklü otobüs seferlerdedir. Böylelikle 93 araç seferde bulunuyor. Düzce’de 4 bölgede ulaşım yapılıyor: Düzce Merkez Kalıcı Konutlar (Toplam 7 Hat), Düzce Merkez Mahalleler ( 15 Hat ), Düzce Merkez Konuralp- Üniversite ( 3 Hat ), Kalıcı Konutlar Üniversite- Konuralp ( 2 Hat) 


Metrobüs, metro ile otobüsün birleşimi ile ortaya çıkmış bir toplu taşıma aracıdır. Lastik tekerlekleri ile kendisine ayrılan şeritlerde çalışmaktadır. Temel olarak kendine ait özel bir şeridi olduğu için trafikte hızlı hareket...