27 / 04 / 2024

e ihale uyap

e ihale uyap

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs sürecinde hızlanan e-ihalelerin sayısı, bu yılın nisan-ağustos döneminde geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 326 arttı.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Evora Denizli 60 ay, 0,99 vade farkı avantajı ile satışta!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Evora Denizli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutları E-ihale usulü ile satışa çıkardığını duyurdu.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Emlak Konut GYO'da ticari üniteler e-ihale usulü ile şimdi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birçok ilde ve projede yer alan ticari birimlerini satışa çıkardığını açıkladı. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılacak satışlarda tapu hemen teslim edilecek. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

65 bin TL'ye otomobil fırsatı! E-İhale platformunda çok sayıda araç satılacak!  E-İhale ile nasıl araç alınır? 

E-İhale platformunda 65 bin TL'ye otomobil fırsatı sunuluyor. Peki E-İhale ile nasıl araç alınır? İşte merak edilen o detaylar...

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesindeki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari üniteyi satışa çıkardı. Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari ünitenin satışa e-ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO 6 projedeki 17 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, 6 projede yer alan 12 konut ve 5 ticari üniteyi satıyor. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihleri 19 ve 20 Mayıs olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi bugün!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

e ihale uyap Haberi

e ihale uyap

Kamu İhale Kurumunun (KİK) son yıllarda internet ortamına taşıdığı e-doküman, e-tebligat, e-ihale ve e-eksiltme gibi uygulamalarla birlikte 1 milyar liradan fazla tasarruf sunulurken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde e-ihale sayısı 4 kattan fazla arrttı.

KİK yetkililerinin açıkladığı verilere göre, e-ihale uygulaması, salgın döneminde kamu kurumlarının ihtiyaçlarını hızlı ve sürecin olumsuz etkilerini asgari seviyeye düşürülerek temin etmelerine imkan sunuldu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında önemli ölçüde ivme kazanan e-ihalelerin sayısında yüzde 326 yükselme yaşandı. Bu yıl nisan-ağustos döneminde tamamlanan 25 bin ihalenin 9 bin 762'si e-ihaleyle gerçekleşti. Geçtiğimiz yılın aynı dönemde ise 24 bin 820 ihaleden 2 bin 289'unda e-ihale tercih edilmişti. Bu durumda e-ihale sayısı 4 kattan fazla arttı. Salgın süreci ile birlikte e-ihale uygulamasının sağladığı kolaylıklarla birlikte ortalama teklif sayısında yüzde 25...