21 / 05 / 2024

Ebru Gülmez

Ebru Gülmez

Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi, Hakkı Şahbazoğlu, Mustafa Uğur Şahbazoğlu, Seher Yücel, Ebru Gülmez, Bora Şahbazoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye döneceğini söyleyen Ebru Polat artışlara tepki gösterdi! Çok fazla bu...

Kiralarda yüzde 25 sınırının Temmuzda kaldırılacağı söyleniyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de vatandaşlar merakla araştırıyor. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Ebru Polat oldu. Polat temmuz itibariyle kira sözleşmelerinin eskisi gibi tüfe ile yapılacağını söyleyerek artışlara tepki gösterdi. 

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Gülmez tarafından kuruldu.

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...

Ebru Ermurat kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? DAP Gayrimenkul’de hangi alanda görev alıyor?

Ebru Ermurat hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmalarda üst düzey yönetici olarak görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ebru Ermurat’ın hayatı...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Gülmez Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülmez Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gülmez tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ebru Tuğçe Gezici ve Halef Gezici ortaklığında kuruldu.

Ahlateri İnşaat Taahhüt Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlateri İnşaat Taahhüt Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Fatih Gülmez tarafından kuruldu.

Ebru Gülmez Haberi

Ebru Gülmez

Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi, Hakkı Şahbazoğlu, Mustafa Uğur Şahbazoğlu, Seher Yücel, Ebru Gülmez, Bora Şahbazoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve yurt dışında, şahsa, resmi veya özel sektöre ait her türlü inşaat, taahhüt ve montaj işleri yapmak. Konut, iş yeri, alışveriş merkezi, karma kullanımlı binalar, spor yapıları, hastaneler, enerji tesisleri, fabrikalar, altyapı, yollar, baraj, gölet, arıtma tesisleri, havuzlar, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler ve tatil köyleri dahil olmak üzere burada sayılmayan her türlü yapının inşaatlarını yapım sistemi fark etmeksizin yapmak, satmak ve kiraya vermek. b. Kendi hesabına gayrimenkuller, arazi ve arsalar almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve...