04 / 05 / 2024

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab nerede yaşıyor

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab nerede yaşıyor

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab İstanbul-Kemerburgaz'da 2.5 milyon dolara orman içinde villa aldı. Tadilat için 1.5 milyon TL, dekorasyona 1 milyon 250 bin TL harcadılar.

İstanbul'da 4 günde dört bina tahliye edildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de 4 günde dört bina tahliye edildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Deprem bölgesindeki davalar 168 günde sonuçlanacak! Bakan tek tek açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem bölgesindeki davaların 750 günde değil 168 günde tamamlanacağına dikkat çekti. Yılmaz Tunç, Kilis'te yaptığı açıklamasında deprem bölgesi ile ilgili çalışmalara da yer verdi. 

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Balık fiyatlarına 5 günde yüzde 66 zam geldi

Balık sezonun açılması ile tezgahlarda yerlerini alan balıklara son 5 günde yüzde 66 zam geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Bu uygulamaya rağbet çoğalıyor! 6 günde 500.000 indirmeye ulaştı

OpenAI'nin ChatGPT uygulaması, bugünün 11 küresel pazara daha yayılmasından önce yalnızca ABD ve iOS olmasına rağmen muhteşem bir başlangıç ​​yaptı. Uygulama zekası sunucusu data.ai aracılığı ile yapılan yeni bir analize göre, uygulama lansmanından bu yana ilk altı günde yarım milyon indirmeyi çokta

Binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar? Tek tek açıklandı! 

Oturduğu binanın sağlamlığından emin olmak isteyenler bina dayanıklılık testi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar?

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Asgari ücret zammı açıklandığı an harekete geçtiler! Etiketler günde 2 kez değişiyor! İşte detaylar!

Asgari ücret zammının açıklanması ile bazı marketler harekete geçti. Bu marketlerde etiketler günde 2 kez değişiyor. İşte detaylar!

Bir günde yüzde 9 değer kazanmıştı! Gümüş ne kadar olacak? Yükselecek mi düşecek mi? İşte son dakika gümüş fiyatları

Ekim ayının gelmesi ile altın ve gümüş fiyatları hızla yükselmeye başladı. Gram altın 1.000 TL sınırını geçerken gümüş fiyatları bir günde yüzde 9 değer kazandı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi? İşte son dakika gümüş alış satış fiyatları 6 Ekim 2022..

Otobüs bileti fiyatlarına 10 günde yüzde 41 zam geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 23 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının gelişi ile beraber otobüs bileti fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya başladı! Otobüs bileti fiyatlarına son günde yüzde 41 zam uygulandı! Peki, otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamilkoç, Ulusoy, Nilüfer, Varan... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

İstinaf mahkemesinden Ebru Gündeş'in yalı tadilatı davası için beraatına ilişkin karara onay!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 15. Ceza Dairesi, Ebru Gündeş Sarraf hakkında, Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla yargılandığı davada verilen beraat kararı uygun buldu.

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab nerede yaşıyor Haberi

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab nerede yaşıyor

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab İstanbul-Kemerburgaz'da 2.5 milyon dolara orman içinde villa aldı. Tadilat için 1.5 milyon TL, dekorasyona 1 milyon 250 bin TL harcadılar. Evin özelliği ahşaptan yapılmış olması. Reza Zarran haftanın yedi günü bu lüks evde kalıyor. 


Ebru Gündeş ile Reza Zarrab 6 yıllık evli...Ebru Gündeş, 5 yaşındaki kızı ile Kandilli'deki villada zaman zaman da Kanlıca'daki yalıda oturuyor... Reza Zarrab ise Kemerburgaz'da 10 milyon liraya yeni satın aldığı orman evinde yaşıyor. Aile bazı hafta sonları orman evinde buluşuyor...




EBRU KIZIYLA KÖŞKTE


Kandilli'de oturan Ebru Gündeş ise hafta sonları kızları Melisa'yı da alarak eşi Reza Zarrav'ın yanına gidiyor. Çift 2 yıl...