02 / 05 / 2024

Ebru Öz yabancı yatırımcı

Ebru Öz yabancı yatırımcı

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden 200 firmadan birisi olan Lal Gayrimenkul AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, sektörün yükselişi için yabancı yatırımcıların büyük önem taşıdığını bildirdi.

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

Yabancı yatırımcıların gözünde İstanbul cazibesini kaybediyor!

İstanbul, yabancı yatırımcıların gözünde cazibesini kaybediyor. PwC'nin yayınladığı rapora göre, İstanbul, yatırımcı tercihinde 30 kentlik listede 29. Sıraya geriledi. İşte nedenleri!

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Yabancıya gayrimenkul satışlarında usulsüz işlemlerin sayısı artıyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven yabancıya satışlarda usulsüz işlemlerin sayısındaki artışa dikkat çekti...

Çözüm Tasarruf yabancılar için Taksim'de şube açıyor!

Çözüm Tasarruf, yeni bir şube açılışı için hazırlık yapıyor. Yeni şubede yalnızca yabancı müşterilere hizmet verilecek. Şube Taksim'de açılıyor ve ismi de Taksim Global olacak...

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışında 'yapısız taşınmaz' riski!

Yabancı uyruklu gerçek kişiler, gerekli kanuni kısıtlamalara uyulması şartıyla, ülkemizde konut, iş yeri, arsa ve tarla gibi nitelik bakımından her türlü taşınmazı satı alabiliyor. Fakat özellikle yapısız taşınmazların edinilmesi durumunda büyük riskler bulunuyor...

'Devremülkünüzü yabancıya satacağız' diyerek 55 kişiyi dolandırdılar!

Devremülk sahiplerinin hisselerini yabancılara daha fazla fiyata satacakları vadederek 55 kişiyi dolandıran 44 şüpheli yakalandı.

Yabancıya konut satışında rekor kıracağız!

Hürriyet Emlak Projeland Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Bozay, ''Nisan ayında yabancı satışlarında da yüzde 82’lik artışla 3 bin 720 konut satıldığını görüyoruz. Yabancı satışlarında 2019 yılında da rekor kıracağız” dedi.

Yabancıya konut satışında topyekûn seferberlik başlatmalıyız!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2019’u bir fırsat dönemi olarak gördüklerini söyledi. Yılmaz, “Yabancıya konut satışında topyekûn seferberlik başlatmalıyız'' diye konuştu.

Yabancıya konut satışında 2018'i 6 milyar dolar ile kapatacağız!

Real Estate Stars ödül töreninde konuşan GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, "Bu yılı yabancıya 6 milyar dolar konut satışı ile kapatacağız ama 2019 hedefimiz, 10 milyar dolarlık satış" dedi. 

Yabancıya konut satışında bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu dağıtmalıyız!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Yabancıya konut satışında, İstanbul genelinde bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu sektörümüz adına Avrupa Yakası’na doğru dağıtmamızın faydalı olacağını düşünüyoruz" dedi...

Ebru Öz yabancı yatırımcı Haberi

Ebru Öz yabancı yatırımcı

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden 200 firmadan birisi olan Lal Gayrimenkul AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, sektörün yükselişi için yabancı yatırımcıların büyük önem taşıdığını bildirdi. Dünyanın dört bir yanından gelen 21 binin üzerinde sektör temsilcisinin yer aldığı fuarda 2 bin 300 stand açıldı. Türkiye gayrimenkul piyasasının son yülardaki yükselişine dikkat çeken Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, yükselişin sürmesi açısından yabancı yatırımcüarm önemli olduğunu bildirdi. 7 bin 500'ü aşkın şirketin katıldığı fuarın da önemine işaret eden Öz, Türkiye'den 200 şirketi temsilen 600 kişinin katıldığı bilgisini verdi. 


Toplam 4 gün süren ve yeni projelerin görücüye çıktığı MIPIM 2015'te, birbirinden önemli başlıkların değerlendirildiği panel ve çalıştayların da yer aldığı 75 etkinliğin gerçekleştirildiğine dikkat çeken...