16 / 05 / 2024

Ece İnşaat karar

Ece İnşaat karar

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ece İnşaat Tahh.Nak. Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd Şti.'ye 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankasının faiz kararı ne olacak?

Merkez Bankası faiz kararının ne zaman açıklanacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu her ay belirlenen tarihlerde toplanıyor. Peki Merkez Bankasının faiz kararı ne olacak? İşte detaylar...

Konut fiyatları ne olacak? Merkez Bankası'nın faiz kararı fiyatları nasıl etkileyecek? 

Ev alacak binlerce vatandaş, fiyatların düşmesini bekliyor. Peki Merkez Bankası'nın faiz kararı fiyatları nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Asgari ücret 24 saatten az bir sürede 35 dolar eridi! Merkez Bankası'nın faiz kararı düşüşü yüzde 8'e yaklaştırdı! 

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesinde 485 dolar seviyesinde denk olan asgari ücret, bu sabah 447 dolara kadar düşüş gösterdi. 24 saatten az bir zamanda asgari ücrette dolar bazındaki gerileme yüzde 8 seviyesine yaklaştı.

O isim Merkez Bankası'nın faiz kararını günler öncesinden açıkladı!

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun toplanmasına günler kala o isim Merkez Bankası'nın faiz kararına dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Merkez Bankası'nın faiz kararıyla ilgili bomba iddia!

Reuters, Merkez Bankası'nın faiz kararına ilişkin gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

İhtiyaç ve konut kredisi alacaklar dikkat! Merkez Bankası’nın faiz kararı dengeleri değiştirecek!

Merkez Bankası’nın faiz kararı ile vatandaşlar tek yöne odaklandı. İhtiyaç, konut ve taşıt kredisi hakkında beklentiler artmaya başladı. İşte detaylar!

Piyasa Kahini İslam Memiş Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi gram altın ve dolar için büyük zirveyi açıkladı

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, 23 Haziran’da açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi gram altın ve dolar için tahminlerde bulundu.

Doların yükselişi Türk şirketlerinin değerini düşürdü! O şirketi BAE satın almaya karar verdi

Dolar kurunda geçtiğimiz yıl sonundan bu yana görülen artışlar Türkiye'deki şirketlerin mali değerlerini düşürdü. Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'deki krizi fırsata çevirerek bir Türk şirketini satın almaya karar verdi. İşte detaylar..

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra dolar rezervinde dikkat çeken düşüş! Erimenin önüne geçilemiyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), politika faizini tahminler doğrultusunda yüzde 14’te sabit tuttu. Piyasada beklenti faizin sabiti tutulacağı yönündeydi. Karar açıklandıktan sonra gözler dolara çevrildi. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası'nın faiz kararı yeri yerinden oynatacak! Dolarla ilgili flaş talimat ortaya çıktı

Merkez Bankası, merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini 14'te tuttu. Merkez Bankası'nın bu kararı piyasalarda sürpriz etkisi yaratmazken, kararda hükümetin "Dolar da faiz de düşecek" talimatının etkisi olduğu ortaya çıktı.

AYM'den emsal kentsel dönüşüm kararı!

Anayasa Mahkemesi'nden emsal olacak bir kentsel dönüşüm kararı çıktı. Binası kentsel dönüşüme giren milyonlarca kişiyi ilgilendiren o karar şaşırttı. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası’nın faiz kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Merkez Bankası’nın faiz kararını gayrimenkul sektörü açısından olumlu olduğunu dile getirdi. 

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Ece İnşaat karar Haberi

Ece İnşaat karar

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ece İnşaat Tahh.Nak. Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd Şti.'ye 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. 


Karar: