10 / 05 / 2024

Ece Şenses kimdir

Ece Şenses kimdir

Peyzaj Mimarı Ece Şenses de küçükken kurmayı hedeflediği firmasını KOSGEB desteğiyle açtı ve kentsel haritalarıyla ziyaretçilerin gezilerini kolaylaştırdı.

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Ece Şenses kentsel haritalarını KOSGEB desteğiyle işe dönüştürdü!

Peyzaj Mimarı Ece Şenses de küçükken kurmayı hedeflediği firmasını KOSGEB desteğiyle açtı ve kentsel haritalarıyla ziyaretçilerin gezilerini kolaylaştırdı.

Tahir Çelik kimdir?

Ece Türkiye firması tarafından yönetilen Ankamall Alışveriş Merkezi’nin yöneticisi Tahir Çelik, Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nin yeni alışveriş merkezi müdürü oldu. Peki, Tahir Çelik kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ece Ceylan Baba kimdir?

Mimar Ece Ceylan Baba kimdir? Mimar Ece Ceylan Baba, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Ece Ceylan Baba, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ece Ceylan Baba..

Ece Yalım kimdir?

İçmimar Ece Yalım kimdir? İçmimar Ece Yalım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ece Yalım, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte içmimar Ece Yalım...

Hamdi Sedefçi kimdir?

10 Şubat 2014 tarihinde Edirne Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmemesi üzerine partisinden istifa ederek DSP’ye geçeceğini açıklayan CHP'li Hamdi Sedefçi kimdir? İşte Hamdi Sedefçi'nin biyografisi...

Doğan Hasol kimdir?

Dr. Y.Müh.(Mimar) Doğan Hasol kimdir? Yapı Endüstri Merkezi’nin (YEM) ve Has Mimarlık’ın kurucusud ünlü ve ödüllü Mimar Doğan Hasol bugüne kadar hangi çalışmalara imza attı? İşte Doğan Hasol'un hayatı...

İsmet Yıldırım kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konut üreten firması, İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin (KİPTAŞ) Genel Müdürü İsmet Yıldırım kimdir? İsmet Yıldırım'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Ümraniye İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor...

İsmet Ergül kimdir?

Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü İsmet Ergül kimdir? İsmet Ergül hangi bölümden mezun oldu? İşte, Aktürk Yapı Endüstrisi Genel Müdürü İsmet Ergül'ün eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...

Ali Nuhoğlu kimdir?

Nuhoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu kimdir? Ali Nuhoğlu inşaat sektörüne ne zaman girdi? Nuhoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeleri nelerdir? Nuhoğlu İnşaat yapımı devam eden projeler nelerdir?

Yasin Işık kimdir?

Yasin Işık İnşaat'ın kurucusu Yasin Işık kimdir? Yasin Işık İnşaat ne zaman kuruldu? Yasin Işık bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Yasin Işık İnşaat'ın devam eden projeleri nelerdir?

Yüksel Hamzaoğlu kimdir?

Mutlu İnşaat İcra Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu kimdir? Mutlu İnşaat ne zaman kuruldu? Mutlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler nelerdir? İşte Yüksel Hamzaoğlu'nun biyografisi ve Mutlu İnşaat projeleri...

Ramadan Kumova kimdir?

Muammer Saka ile birlikte Fer Yapı’yı kuran Ramadan Kumova kimdir? Ramadan Kumova inşaat sektöründe hangi projeleri hayata geçirdi? Fer Yapı ne zaman kuruldu? İşte Ramadan Kumova ve Fer Yapı...

Ece Şenses kimdir Haberi

Ece Şenses kimdir

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının 50 bin lirası geri ödemesiz, 100 bin lirası geri ödemeli toplam 150 bin lirayı bulan "Girişimcilik Destekleme Programı" birçok girişimcinin hayallerini gerçekleştirmesine imkan veriyor.

Habertürk'te yer alan habere göre ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünü amaçlayan desteklerden günümüze kadar birçok girişimci faydalandı. Özellikle üniversiteden mezun olduktan sonra kendi işini kurarak hayata başlamak isteyenler bu desteklerle iş yerlerini açarak istihdam oluşturuyor.

Genç girişimci Peyzaj Mimarı Ece Şenses de küçükken hayal ettiği firmayı KOSGEB'in desteğiyle kurduğunu dile getirdi. Şenses, "kentsel haritaları" ile ziyaretçilerin bazı bölgeleri ziyaretlerinde işlerini kolaylaştırdığını ifade etti. 

Firması ES Sanat Kentsel Tasarımı kurarken devletin desteklerini araştırarak yola çıktığını söyleyen Şenses, KOSGEB'in sunduğu fırsatın kendisini teşvik ettiğini bildirdi.

Şenses, yurt dışında hemen her...