10 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Yatırım 2013 aralık sermayesi

Eczacıbaşı Yatırım 2013 aralık sermayesi

Eczacıbaşı Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yatırım Holding, EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai' daki hisselerini arttırdı...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde kur korumalı yatırım dönemi başladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe kur korumalı yatırım dönemi başladı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? 

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? İşte Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili o yazısı...

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

İzmir Bağyurdu OSB'ye 20 yeni fabrika yatırımı!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılı içinde 20 fabrikanın temelini atacaklarını söyledi ve sanayiciye yatırım çağrısında bulundu.

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi  50 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi açıldı!

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Eczacıbaşı Yatırım 2013 aralık sermayesi Haberi

Eczacıbaşı Yatırım 2013 aralık sermayesi

Eczacıbaşı Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


09.12.2013 tarihinde EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,27 TL fiyattan 275.000 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar A.Ş. sermayesindeki paylarımız 09.12.2013 tarihi itibariyle %24,24 sınırına...