25 / 07 / 2024

Edipali Aktar biyografi

Edipali Aktar biyografi

Mimar Edipali Aktar kimdir? Mimar Edipali Aktar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Edipali Aktar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Edipali Aktar...

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde: 1 milyar 167 milyon lira destek ödemesi hesaplara aktarılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün çeşitli kalemlerde toplam 1 milyar 167 milyon Türk Lirası destek ödemesinin daha üreticilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş açıkladı! Korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen sene zihinsel ve ruhsal engelli vatandaşların özel sektörde istihdamını desteklemek amacıyla korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldığını açıkladı. 

Bakanlık resmen duyurdu: Bayram öncesi ihtiyaç sahipleri için SYDV'lere 450 milyon 800 bin TL ek kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) 450 milyon 800 bin TL tutarında ek kaynak aktarıldığını açıkladı. İşte Bakan Göktaş'ın o açıklamaları...

Bakan Derya Yanık: Depremzedelere 1 milyar 851 milyon lira  kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş'te meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için toplam 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı.

Hesaplara her ay 1250 TL peş peşe yatacak! Şubat ve Mart ödemeleri aynı gün mü hesaplara aktarılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara maddi destek sağlıyor. Hesaplara her ay 1250 TL peş peşe yatacak! Şubat ve Mart ödemeleri aynı gün mü hesaplara aktarılacak? 2023 Aile Destek ödemeleri...

TOKİ'ye aktarılan yurt dışı çıkış harcı gelirleri mecliste!

2007-2021 yılları arasında TOKİ'ye aktarılan yurt dışı çıkış harcı gelirleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı net zararı geçmiş yıl zararına aktarılacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün konsolide TFRS mali tablolarındaki 17 milyon 135 bin TL, 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve şirketin geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

Evsiz ve kimsesizlere 55 milyon TL aktarıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada bu ay evsiz ve kimsesizler için kullanılmak üzere, konaklama projesi ve aşevi hizmeti için 55 milyon lira kaynak aktarıldığını belirtti.

Zehra Zümrüt Selçuk: Adana'da evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıyoruz!

Adana'daki yangında evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıldı. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na 176 milyon lira ilave kaynak aktarıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ramazan öncesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na 176 milyon 440 bin 119 lira ilave kaynak aktarıldığını söyledi.

Elazığ ve Malatya'ya 5 milyon TL daha kaynak aktarılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Elazığ ve Malatya için şu ana kadar 8 milyon liralık kaynak aktarıldığını söyledi.

50 TL'ye çıkan yurt dışı çıkış harcı TOKİ'ye aktarılacak!

Yurt dışına çıkış yapan TC vatandaşlarından çıkış başına alınan harç miktarı 50 liraya çıkarılacak. Harcın çıkış başına Cumhurbaşkanınca 15 liradan düşük bir miktar belirlenmesi halinde belirlenen miktar TOKİ'ye aktarılacak, kalan miktar genel bütçeye gelir kaydedilecek...

Edipali Aktar biyografi Haberi

Edipali Aktar biyografi

Edipali Aktar kimdir?

Edipali Aktar, 1977’de Amasya’da doğdu. 1995'te Sakarya Anadolu Lisesi'ni bitirdi. 2000 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesini Mimarlık Bölümü'nde lisans, 2003 yılında aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak Bina Bilgisi Kürsüsü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 


2003 yılında çalışmaya başladığı Ankara’da 2005 yılında kendi ofisini kurdu. Halen yurtiçi ve yurtdışı mimari proje çalışmalarına devam etmektedir.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Lisans Üstü Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı (2003)

Lisans Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (2000)


Mesleki Etkinlikler, Yayınlar ve Başarıları

Edipali Aktar Projeleri

Çağdaş Metroplex...