18 / 05 / 2024

Edirne Kırkpınar Er Meydanı

Edirne Kırkpınar Er Meydanı

Edirne Kırkpınar Er Meydanı yenilenecek. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi'ndeki Er Meydanı'nda yenileme çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

Gram altında önümüzdeki iki hafta içinde büyük değişiklikler bekleniyor!

İslam Memiş'in son altın analizi ve önümüzdeki 2 haftalık beklentileri, altın piyasasıyla ilgilenen yatırımcılar için büyük bir değer taşımaktadır. Ancak, altın fiyatlarını etkileyen sayısız faktör olduğunu unutmamak gerekir ve bu sebeple geleceğe dair kesin tahminlerde bulunmak zordur.

Bankalarda peş peşe çok büyük deprem! Eğer sizin de bankada paranız varsa acil bakın!

Bankalarda peş peşe çok büyük deprem... Eğer sizin de bankada belirli bir miktarda paranız var ise bu habere acil bakın...

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Uzmanlardan bankalara KKM uyarısı: Hedefi tutturamayan bankanın kârı düşer!

125 milyar dolara yaklaşan Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının azaltılması için yapılan düzenlemeler sonrası gözler bankalarda. Hedefleri tutturamayan bankaların kârının azalacağını belirten uzmanlar, mevduat faizlerinin de yüzde 40’ı aşmasını bekliyor.

UYARI: Trakya'da Büyük Felaket Alarmı! İstanbul da Tehlike Altında!

Meteoroloji uzmanları, Trakya Bölgesi için felaket senaryosuna dair endişe verici uyarılarını peş peşe sıralıyor. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'daki vatandaşlar, gelecek günlerde karşılaşabilecekleri olumsuz hava koşulları konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Siemens 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi Hepsi Burada'da indirimde! Sakın kaçırmayın! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens IQ500 SN25HW80MT 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi, sahip olduğu programlar, home connect teknolojisi ve Easy Start özelliği ile merak konusu oluyor. Peki bulaşık makinesinin diğer özellikleri neler?

Beko BM 11041 I WF Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Bulaşık Makinesi,sahip olduğu Hijyenmax özelliği ile bulaşıklarda meydana gelen bakterilerin yok olmasına neden olur.Peki Bulaşık makinesinin diğer fonksiyonları neler? 

Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL? 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi, bardak ve cam yıkama teknolojisi, zaman erteleme opsiyonu ve süper 50 dakika programıyla dikkat çekiyor. Peki Vestel bulaşık makinesinin diğer özellikleri ne? İşte detaylar...

İstanbul Balık Hal fiyatları belli oldu! Halde hamsi, tekir, alabalık ne kadar? İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi

İstanbul Balık Hali'nin 18 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Halde hamsi, tekir, alabalık ve diğer balık çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte diğer balık çeşitleri ve 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Edirne Kırkpınar Er Meydanı Haberi

Edirne Kırkpınar Er Meydanı

Gürkan, belediyenin meclis salonunda düzenlediği basın toplantısında, Kırkpınar Er Meydanı modernizasyonu projesinin, Kalkınma Bakanlığı yatırım programına alındığını öğrendiğini belirtti.


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuyu takip ettiğini ifade eden Gürkan, "Kırkpınar Er Meydanı modernizasyonunun projelerini bekliyoruz. Avam proje bana geldi. Tabi uygulama projesi de gelecek, Koruma Kurulundan onaylanacak. Bunun ihalesini Gençlik ve Spor Bakanlığı yapacak. Bu yıl Kırkpınar bittikten sonra inşallah modernizasyona başlayacağız. Güreş antrenman salonu, Kırkpınar Müzesi gibi bir çok alan yapılacak. Hedefimiz turlarla da program yaparak, kış ayları hariç hafta sonları belli saatler dahilinde gösteri güreşleri düzenlemek." diye konuştu.


Recep Gürkan, 10-16 Temmuz'da yapılması planlanan 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri davetiyelerinin de hazırlandığını dile getirerek, "Fransızların bizden çok önce fark ederek patentini aldığı ve kozmetiklerde kullandığı Edirne...