01 / 07 / 2024

ege toplatısı

ege toplatısı

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'nin G-20 dönem başkanlığını önemsediklerini belirterek, "Başarılı bir G-20 dönem başkanlığı Türkiye'nin dış basındaki olumsuz algısının düzelmesinde faydalı olacaktır diye düşünüyoruz" dedi.

Element Ege​'de 0 faiz fırsatı! Teslimler Mayıs 2026'da!

Yenifoça'da hayata geçirilen Element Ege projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projeden 0 faizle konut sahibi olunabiliyor.

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

Avrupa'da toplatılan Kinder sürpriz yumurtayla ilgili Türkiye'den de karar çıktı! Hemen başlanacak

Kinder sürpriz yumurta ürünlerinde rastlanan Salmonella bakterisi ağrı, ishal, bulantı, kusma gibi belirtilerde ürünleri tüketen çocuklarda kendisini gösteriyor. Kinder sürpriz yumurta Avrupa ülkelerinde toplatıldı. Türkiye de söz konusu ürünlerle ilgili kararını açıkladı. Hemen başlanacak...

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Ege Bölgesi için kritik uyarı!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir  Ege Bölgesi'nde yer alan fay hatları için uyarıda bulundu. 

Koronavirüs salgınıyla Ege ve Akdeniz’deki konutlara talep arttı!

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlar, Ege ve Akdeniz'e yerleşme kararı aldı. Özellikle İzmir'de deniz kıyısında bulunan konutların satışlarında artış yaşanıyor. 

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

EFD’de gündem inşaat sektörü!

Ege Finans Derneği'nin düzenlediği(EFD)“Finans Tadında Sohbetler” toplatısında konuşma yapan Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnanç, bankaların faiz indirimi kampanyaları ile inşaat sektöründe canlanma yaşandığını ifade etti...

Doğuş GYO 2018 yılı olağan genel kurul toplatısı 28 Mart'ta!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı olağan genel kurul toplatısı 28 Mart 2019 Perşembe günü yapılacak...

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü Aliağa'da kurulacak!

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü, İzmir’in Aliağa ilçesinde Çaltılıdere bölgesinde bin 200 dönümlük alan üzerine kurulacak. Dev kampüsün, kentin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına önemli katkılar sunması planlanıyor.

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

ege toplatısı Haberi

ege toplatısı


Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'nin G-20 dönem başkanlığını önemsediklerini belirterek, "Başarılı bir G-20 dönem başkanlığı Türkiye'nin dış basındaki olumsuz algısının düzelmesinde faydalı olacaktır diye düşünüyoruz" dedi. Babacan, Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD] tarafından düzenlenen "70. Ege Toplantısında, Türkiye'de, "Finansman" denilince akla banka kredisinin geldiğini, dünyada ise bankaların yanında sermaye piyasalarının aktif olarak kullanıldığını söyledi. Sermaye piyasalarının geliştirilmesi konusunda Borsa İstanbul'un, Nasdaq Borsası ile güzel bir ortaklık kurduğunu, bu stratejik ortaklığın sermaye piyasalarını, küresel piyasalara entegre etme anlamında önemli bir adım olduğunu ifade eden Babacan, iş dünyasının da sermaye piyasalarından daha fazla istifade etmesini arzu ettiklerini dile getirdi. Babacan, Türkiye ekonomisinin son 12 yılda demokrasi ile geliştiğini ama bunu yeterli bulmadıklarını ve arzu edilen noktaya ulaşılabilmesi için 2023 hedeflerinin konulduğunu...