04 / 05 / 2024

Ege Yapı ve Casper

Ege Yapı ve Casper

Anadolu yakasının yükselen değeri Çekmeköy’de yeni konut projesi başlatılıyor. Ege Yapı ve Casper ortaklığında 45 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek projeye 310 milyon liralık yatırım yapılacak.

Ege Yapı ve Casper yeni projeler hayata geçirecek!

EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper İstanbul Çekmeköy'de yeni bir konut projesi hayata geçiriyor. Ortaklar, müstakil villa ve bahçeli daireler için 310 milyon lira yatırım yapacak.

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ege Yapı imzasıyla İzmir Urla'da inşa edilen Kekliktepe projesinde bahar fırsatı başladı. Ege Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında söz konusu projeden 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Ege Yapı Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

Ege Yapı'nın İzmir Urla'da hayat geçirdiği Kekliktepe projesinden 3 milyon TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanan proje 88 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy'e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla 4 milyar lira yatırım değeri ile hayata geçirilen Ormanyaka’da 150 daire ve 16 ticari ünite için ön satışlar başladı.

Ege Yapı Modernyaka konutlarında 15 peşin ödemelerde 60 ay vade 1,99 faiz avantajı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Şirket 3+1 ve 4+1 konut tipleri için yüzde 15 peşin ödemelerde 60 ay vade 1,99 faiz fırsatı sağlanacak. İşte projenin tüm detayları...

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinden yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Söz konusu projede 73 müstakil villa bulunuyor.

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Ege Yapı Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markalarından Ege Yapı tarafından Ispakule'de hayata geçirilen Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı başladı. İşte Ege Yapı Modernyaka ile ilgili ayrıntılar...

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Ege Yapı Urla Kekliktepe fiyat! Beklenen projede ön talep fırsatı!

Ege Yapı Urla Kekliktepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Ege Yapı ve Casper Haberi

Ege Yapı ve Casper

Anadolu yakasının yükselen değeri Çekmeköy’de yeni konut projesi başlatılıyor. Ege Yapı ve Casper ortaklığında 45 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek projeye 310 milyon liralık yatırım yapılacak. Ön talep toplanan Çekmeköy projesi, 2016’nın ilk çeyreğinde satışa sunulacak.


Ege Yapı ve Casper ortaklığında Çekmeköy'de yeni konut projesi başlatılıyor. Ön talep toplanan ve 45 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek projeye 310 milyon liralık yatırım yapılacak. 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak Çekmeköy projesinde, müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks daireler yer alacak.


2016'DA SATIŞTA

Casper ile gerçekleşen işbirliğinin detaylarını açıklayan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, “Çekmeköy'de farklı, üst segment bir projeye imza atacağız. Bölgenin en lüks projesini inşa edeceğiz. Casper gibi bir teknoloji devinin marka gücü, teknoloji çözümleri ile inşaat...