02 / 10 / 2024

egemen bağışın eşinin mağazası

egemen bağışın eşinin mağazası

AB Eski Bakanı Egemen Bağış'ın eşi Beyhan Bağış'ın kurucusu olduğu ev dekorasyon markası Anatoli, Ankara'daki ilk mağazasını Armada Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazanın açılış kokteyline Beyhan Bağış ev sahipliği yaptı.

İslam Memiş 4 yıldır altını çizerek uyarıyor! Başınızı sokacak bir ev alın! Konut piyasasını 'at yarışı' sanmayın!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, konut piyasasındaki son durumu değerlendirerek, ev almak isteyenlere 'Başınızı sokacak bir ev alın' uyarısında bulundu. 

Çiftçi kayıt sistemi başvuruları başladı! Çiftçiler dikkat: ÇKS kayıt yenileme başvuruları e-Devlet'ten anında yapılıyor

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, 2025 üretim yılı için Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıt yenileme başvurularının e-Devlet Kapısı aracılığıyla başladığını duyurdu. İşte başvuru ile ilgili detaylar...

Dev inşaat firması iflasın eşiğinde!

Dev inşaat şirketi iflasın eşiğine geldi ve konkordato başvurusunda bulunduğu kaydedildi. 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Ayos Holding, inşaat, yönetim, temizlik, güvenlik, otomotiv, lojistik ve bilişim gibi farklı alanlarda hizmet veriyordu.

Onlarca fabrika inşa eden ünlü inşaat şirketi iflasın eşiğinde!

Onlarca fabrikada imzası olan ünlü inşaat şirketi Bozkaya İzolasyon İnşaat iflasın eşiğinde. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Ankara'da faaliyet gösteren Bozkaya İzolasyon İnşaat konkordato talebinde bulundu. 

Dolar 60 TL'ye fırlamış. Tarih verdi, almayan başını taşlara vurup ağlayacak

Dolar fiyatlarının nereye gideceği vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediyor. Uzman ismin dolar hakkındaki "60 TL sözleri" de bir hayli dikkat çekti. Almayan başını taşlara vuracak.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Emeklilere 10 bin TL'lik fırsat! Emekli promosyon başvurusu e-Devlet: İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024!

Kamu bankalarının emeklilere 8 bin TL ile 12 bin TL arasında promosyon ödemesine ilişkin başvurular bugün başladı. Peki emekli promosyon başvurusu e-Devlet nasıl yapılır? Garanti Bankası 2024 promosyon kaç TL? İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

Artan kiralar esnafı iflasın eşiğine getirdi! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, “Artan kiralar ve girdi maliyetlerinin yükselmesi'' esnafı iflasın eşiğine getirdiğini söyledi. 

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Halka arzda yeni dönem: 2024'te tüm başvurular e-Başvuru sisteminden alınabilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu yıl 15 Aralık itibarıyla 54 şirketin halka arz edildiği bilgisini verdi. Gönül, ayrıca "Şirketler piyasadan 79,3 milyar lira fon sağladığını ve 2024 yılında halka arz başvurularının e-Başvuru' sisteminden yapılacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm başvuruları e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması amacıyla Kentsel Dönüşüm Yasası yürürlüğe girdi. Konutunu yenilemek isteyenler kentsel dönüşüm başvurularının e-Devlet'ten nasıl yapıldığını araştırıyor. İşte merak edilenler...

egemen bağışın eşinin mağazası Haberi

egemen bağışın eşinin mağazası


AB Eski Bakanı Egemen Bağış'ın eşi Beyhan Bağış'ın kurucusu olduğu ev dekorasyon markası Anatoli, Ankara'daki ilk mağazasını Armada Alışveriş Merkezi'nde açtı. 


Mağazanın açılış kokteyline Beyhan Bağış ev sahipliği yaptı. Egemen Bağış da, açılışta eşini yalnız bırakmadı. 

Açılışa bazı milletvekilleri ile davetliler katıldı. Beyhan Bağış, Ankara'da daha önce çeşitli noktalarda ürünlerinin GÜRGAN satışa sunulduğunu belirterek, artık kendi Mehmet Şimşek'in eşi Esra Şimşek mağazasında ürünlerin, Ankaralı- de vardı. Şimşek, açılışa beş ay larla buluşacağını söyledi. Açılışa önce dünyaya gelen ikizleri Azra katılanlar arasında Maliye Bakam ve Sara ile geldi.


Hürriyet...