03 / 05 / 2024

eğiridir yeşilada sit alanı

eğiridir yeşilada sit alanı

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 47. toplantı gündemi belli oldu. Toplantı saat 09:00'da 29 - 30 Ocak 2015 tarihlerinde Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Binası'nda yapılacak...

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Atilla Yeşilada konut satışlarını değerlendirdi: Bunlar daha iyi günler! Seneye hiç satıcı bulunamayacak!

TÜİK tarafından Aralık 2023 konut satış istatistikleri açıklandı. Söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satılarak yüzde 33,4 düşüş yaşandı. Ekonomist Atilla Yeşilada açıklanan rakamları değerlendirerek, ''Bunlar daha iyi günler'' dedi. İşte o değerlendirme...

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Ekonomist Atilla Yeşilada Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklanacak. Bankanın faiz kararı ile ilgili ekonomist Atilla Yeşilada faiz beklentisini açıkladı. 

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ekonomist Yeşilada, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu: Halka arzın sonu kötü olabilir

Halka arz son zamanlar milyonlarca vatandaş hisse alım-satım işlemlerine aktif olarak katıldığı bir araç. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, yaşanan halka arz patlaması hakkında ciddi uyarılarda bulunuyor. Peki Yeşilada’ya göre halka arzın muhtemel sonu ne olacak? İşte önemli açıklamalar…

'Dolar 28 TL'yi geçmez' diyen Atilla Yeşilada nedenini tek tek açıkladı!

Ekonomist Atilla Yeşilada 14 Mayıs seçimlerinden bu yana yaklaşık olarak 6,5 lira artan dolar kuru için 28 TL'yi geçmez diyerek nedenini tek tek açıkladı.

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Ekonomist Atilla Yeşilada uyardı! Dolar o tarihte fırlayacak, hazır olun!

Ekonomist Atilla Yeşilada dolar ile ilgili, ''dolar fırlayacak, hazır olun'' uyarısında bulunarak doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Peki dolar ne zaman yükselecek?

Doları olanlar hemen siper alsın! Bundan sonra dönüşü yok! Ekonomist Atilla Yeşilada resmen açıkladı! Dolar böyle olacak

Doları olanlar hemen siper alsın! Bundan sonra dönüşü yok! Ekonomist Atilla Yeşilada resmen açıkladı! Dolar böyle olacak.

eğiridir yeşilada sit alanı Haberi

eğiridir yeşilada sit alanı


29.01.2015 Tarihinde Görüşülecek Konular:

1. Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonuna Başkan ve Başkan Yardımcısının seçilmesi.

2. Burdur İli, Merkez İlçesi, Karakent Köyü Mevkii 1inci Derece Doğal Sit Alanında İçme Suyu Hattı çalışma izin talebinin değerlendirilmesi


3. Burdur İli, Yeşilova İlçesi, Aşağı Salda Mevkii 1inci Derece Doğal Sit Alanında ahır-yem deposu talebinin değerlendirilmesi. 

4. Isparta İli, Eğirdir İlçesi, Yeşilada Mahallesi, 109 ada 17 parsel, 3 üncü Derece Doğal Sit Alanında bulunan yapının koruma altına alınması talebinin değerlendirilmesi.


5. Isparta İli, Eğirdir İlçesi, Yeşilada Mahallesi, 133 ada 1 parsel, 3 üncü Derece Doğal Sit Alanında bulunan ahşap yapının yıkılma ve yangın tehlikesine karşı kaldırılması talebinin değerlendirilmesi.

6. . Isparta İli, Eğirdir İlçesi, Yeşilada Mahallesi, 104 ada 4 parsel, 3 üncü Derece Doğal Sit Alanında bulunan ahşap...