20 / 05 / 2024

Ehab Altahhan

Ehab Altahhan

Argoton İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Safaa Alholo, Ehab Altahhan, Abdulmuhaimen Altahan tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ekim'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

Revatur Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Revatur Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Husam Zeyad D. Daana ve Ehab Mohd Anis Alsous ortaklığında kuruldu.

Anatolıa Star Turizm Ve Seyahat Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolıa Star Turizm Ve Seyahat Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdelrehım ve Ehab Ibrahim ortaklığında kuruldu. 

Pib Precious Investment Beats Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pib Precious Investment Beats Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Esawe, Omar Alı Hussın Al-Bawwab ve Abubaker Ahmad Sweıdan ortaklığında kuruldu.

Turkey Albaraka Gayrimenkul Tarım Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Albaraka Gayrimenkul Tarım Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.I Ibrahım Elbarbary ve Ehab Mohammed M. Nassar ortaklığında kuruldu. 

Massa İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massa İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Ahmed tarafından kuruldu.

Golden Gate İnşaat Emlakçılık İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate İnşaat Emlakçılık İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ehab A.E. Asawe, Alı F. A. Alnazlı, Hatem J. M. Owıda ce Osama K.M. Alkurd ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Albader Dekorasyon Tasarım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albader Dekorasyon Tasarım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ehab Kher ve Mahmoud Nesmeh ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb. açıldı!

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb., Ehab Mahmoud Is Husseın Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Şişli'de açıldı.

Araplar Ordu'da gayrimenkul yatırımı yapacak!

Kuveyt’te reklam, organizatörlük ve gayrimenkul üzerine 3 ayrı şirketi bulunan Ehab Allam özellikle Bosna-Hersek ve Londra’da gayrimenkul ve turizm üzerine gerçekleştirdiği yatırımlarını Ordu’da da hayata geçirmek istiyor.

Argoton İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argoton İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Safaa Alholo, Ehab Altahhan, Abdulmuhaimen Altahan tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ekim'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Ehab Altahhan Haberi

Ehab Altahhan
Argoton İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Safaa Alholo, Ehab Altahhan, Abdulmuhaimen Altahan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 


Argoton İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. İnşaat taahhüt işleri ile ilgili her türlü inşaat malzemeleri, yapı malzemeleri, ahşap mobilya ve dekorasyon malzemeleri, elektrik tesisat malzemeleri, madeni yapı malzemeleri,alımı satımı, ithalat ve ihracatı ve pazarlamasını yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,bina, fabrikalar,bina,köprü yollar,liman, hava limanı, baraj ve...