24 / 07 / 2024

ekonomide gayrimenkul gayrimenkul sektörü son durum

ekonomide gayrimenkul gayrimenkul sektörü son durum

İş dünyası temsilcileri, artık ekonomiye odaklanma zamanı geldiğini belirtiyor, yeni hükümetin ekonomide yapısal sorunları çözecek reformlara ve konjonktürel risklere karşı önlemlere yoğunlaşmasını istiyor.

Dövizdeki düşüş gayrimenkul sektörünü hareketlendirecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomide yeni aracı devreye alması ile beraber dolar ve euroda sert düşüşler meydana geldi. Bu düşüşün gayrimenkul sektörünü de etkilemesi bekleniyor. 

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

Gayrimenkul artık mühendislerin ve ekonomistlerin de konusu!

Gayrimenkul sektörü ekonomide önemli bir finansman değişim aracı haline geldi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen gayrimenkulün klasik emlakçılıkla yönetilmesinin mümkün olmadığını belirterek mühendis ve ekonomistlerin de sektöre dahil olması gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul fonlarında fırsat var!

Ünlü Portföy Genel Müdürü Altuğ Dayıoğlu, 31 Mart'taki yerel seçimlerden sonra ekonomide atılacak adımların önemli olduğunu söylüyor. Dayıoğlu, "Gayrimenkul fonlarında fırsat var" dedi.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 56. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 56. sayısı yayınlandı. İşte ekonomide Temmuz 2018 trendleri;

ABD'li gayrimenkul şirketi Landwin Verizon'a ortak arıyor!

Yatırım portföyünüzü çeşitlendirip yurtdışına sağlam ekonomide, sağlam yatırım yapma zamanı. Landwin International Gayrimenkul şirketinin Verizon binasına minimum 100,000 dolar ile ortak olma fırsatı sunuyor.

Onur Öngün: Gayrimenkul ekonomide en güvenli liman!

Emlak uzmanları küçük yatırımcıların sırtından büyük kazançlar elde etmek isteyen fırsatçılara karşı en güvenli limanın halen gayrimenkul olduğu görüşünde.

EVA Gayrimenkul Periskop Analiz 14'üncü sayısı yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her üç ayda bir yayınlanan Periskop Analiz yayını 14'üncü sayısı yayınlandı. Ekonomide Ocak 2015 trendlerinden kullanıcı için konut kredisinde maliyetlere kadar bütün konuları içeriyor.

Aziz Torun: Gayrimenkul, büyüme inşa etmeyi sürdürecek!

Küresel ekonomide büyümenin anahtarı, krizlerin kırılgan noktası gayrimenkul sektörü, Türk ekonomisinde de başat sektörlerden biri konumunda. Yılın bitmesine kısa bir süre kala, sektör oyuncuları, Gayrimenkul Zirvesi'nde buluştu.

Gayrimenkul talebinde canlanma zamanı

Ekonomide toparlanma sinyallerinin gelmesi, faizlerin gerilemeye devam etmesi ve mevduat ile repoya yatırım yapmanın cazibesini yitirmesiyle, gayrimenkul sektörü yeniden hareketlenmeye başladı

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

ekonomide gayrimenkul gayrimenkul sektörü son durum Haberi

ekonomide gayrimenkul gayrimenkul sektörü son durum

Bütünüyle seçimler ve hükümet arayışları ile geçirilen 2015'te artan siyasi istikrarsızlığın da etkisiyle olumsuzlukların büyüdüğü ekonomiye, seçim sonuçları pozitif etki yaptı. 1 Kasım sonrası siyasi istikrar algısının güçlenmesi ile moral bulan iş dünyasında ileriye yönelik olumlu beklentiler arttı. Ekonomik gelişimin temel şartı olan siyasi istikrarın artık sağlandığını işaret eden iş dünyası temsilcileri, artık ekonomiye odaklanma zamanı geldiğini belirtiyor, yeni hükümetin ekonomide yapısal sorunları çözecek reformlara ve konjonktürel risklere karşı önlemlere yoğunlaşmasını istiyor. İş dünyası temsilcilerinin seçim sonrası ekonomiye ilişkin beklenti ve yeni hükümetten talepleri şöyle:


ÖNÜMÜZDE ENGEL KALMAYACAKTIR 

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, "Yeni hükümeti ciddi bir görev bekliyor "2015 bir seçim yılıydı. Koca bir yılı seçimler ve hükümet arayışları ile geçirdik. 7 Haziran seçimlerinden bir hükümet çıkmadı ve bir...