05 / 05 / 2024

Ekrem Oran kanal çeşme

Ekrem Oran kanal çeşme

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaptığı açıklamada Suudi şirketin açıkladığı Kanal Çeşme projesiyle Çeşmelilerin mülkiyet hakkının elinden alındığını söyledi. 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'un altından İstanbul da Türkiye de kalkamaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Kanal İstanbul'un altından İstanbul'un da Türkiye'nin de kalkamayacağını belirterek,  "Bu bir emlak projesidir" dedi. 

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! 

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul 11. İdare Mahkemesi'nin Kanal İstanbul'un imar planlarına ilişkin iptal kararı verdiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 2011 yılından beri gündemde yer

Ekrem İmamoğlu'dan Kanal İstanbul vurgusu: İstanbul'un mahvedilmesine hiç kimse izin vermeyecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Visit İstanbul” web portalının tanıtım toplantısında İstanbul ile ilgili konuştu. İmamoğlu, Kanal İstanbul'a da değindi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o konuşması...

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çağrısı: Vazgeçmeye davet ediyorum!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve konunun İstanbul'u korumak olduğunu dile getirdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...  

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Gülünecek bir iş!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un gülünecek bir iş olduğunu belirtti ve gençlere projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul uyarısı: Bu büyük bir tehdit!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada İstanbul'u bekleyen en büyük sorunlardan birinin çılgın proje olarak bilinen “Kanal İstanbul” olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bir emlak projesidir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul bir emlak projesidir" dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu ihanet projesini mutlaka engelleyeceğiz. İleride sorumluları da bunun hesabını verecek” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul değerlendirmesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Unkapanı Yağmursuyu Tüneli çalışmalarını incelediği sırada gazetecilerin Kanal İstanbul Projesine dair yönelttiği sorularını cevapladı.

Ekrem Oran kanal çeşme Haberi

Ekrem Oran kanal çeşme

İzmir'in Çeşme ilçesinde 511 parsele acele kamulaştırma kararı ile el konulması ve Hazine arazilerini de kapsayan 4 milyon metrekarelik alanın Suudi Arabistan şirketine verilecek olması tartışmalara neden oldu. Sözcü gazetesi yazarı Gökmen Ulu, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ile Kanal Çeşme projesini konuştu. İşte o röportaj...

‘VATANDAŞIN TALEBİ…'

– Suudi Albassam Grup'un projesini nasıl karşıladınız?

Geçtiğimiz mayıs ayında Turizm Bakanı, söz konusu alan için bir projeden bahsetmişti. Burası, ağustos ayında turizm geliştirme bölgesi ilan edilmişti. Buradaki arazilerin yüzde 49'u Hazine'ye ait. Hazine arazilerinin turizm imarı ile projelendirileceğini düşünmüştüm. Burada arsası olanlar da sevinmişti. Çeşme turizminin gelişmesini istiyoruz.

– Acele kamulaştırma kararı Çeşme'de nasıl yankılandı?

Şaşırdık ve burulduk. Hemşehrilerimizin mülkiyet hakları ellerinden alınıyor. Hayal kırıklığı içindeler.

– Kamulaştırılan 511 parsel sahibine tebligat gitmemiş…

Mülk sahibi yurttaşlarımız, “Madem...