03 / 05 / 2024

Ekrem Oran yeni konut projesi açıklaması

Ekrem Oran yeni konut projesi açıklaması

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Reisdere’de toplu konut projesi çerçevesinde 412 adet konut inşa edileceğini duyurdu. Toplu konut projesiyle, işçi, memur ya da emekli vatandaşların konut sahibi olmalarınıa imkan sunulacak.

Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu halkın hizmete sunacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız.'' dedi.

Kiracı oranı arttı, konut sahibi olmak zorlaştı! Uzmanlar 'Erişilebilir konut için yeni model şart' dedi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre oturulan konuta sahip olanların oranı 0,8 puan azaldı ve 2022 yılında yüzde 56,7 oldu. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul Uzmanı Turgay Yılmaz, “Erişilebilir konut için yeni model şart” dedi.

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

Emekliye son dakika şoku! Meclis’ten geçti, yeni zam oranı resmen belli oldu! İşte o oran!

Emekliye son dakika şoku... Meclis’ten geçti, yeni zam oranı resmen belli oldu... Hemen tek tek açıklanan bu orana bakın...

Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Asgari ücret ve memur maaş zamlarının netlik kazanmasıyla birlikte kıdem tazminatı da yeniden hesaplanacak. Peki, Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Memur ve emekliyi bekleyen sürpriz! Zam için yeni oran verildi

Memur ve emekli maaşlarına zam ile ilgili son dakika gelişmesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada zam için çarşamba gününün altını çizdi. Öte yandan zam ile ilgili yeni oran verildi.

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Kiracılar ve ev sahipleri aman dikkat! Yeni zam oranına uymayanların başı yanacak! Ev sahiplerine hapis şoku!

Kiracılar ve ev sahipleri için duyuruldu. Yeni zam oranına uymayanların artık yanacak. İşte detaylar!

Önceki asgari ücret zammını tahmin eden isimden yeni açıklama! Oran verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan temmuz ayında asgari ücret ara zam yapılacağını ifade etti. Daha önce asgari ücret zammını doğru tahmin eden uzman isimden yeni açıklama geldi. İşte yeni zam oranı...

Emekli ve işçinin temmuz zammı maaş oranında yeni hesaplama! Tek tek hesaplandı!

Emekli ve memur maaş zammı için yeni oran gelirken; emekliler, kamu çalışanları, asgari ücretliler için yılın ikinci artışı temmuz ayında yapılacak. TÜİK tarafından açıklanan rakamlar neticesinde yeni zam oranları hesaplandı.

Ekrem Oran yeni konut projesi açıklaması Haberi

Ekrem Oran yeni konut projesi açıklaması

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Reisdere’de toplu konut projesi çerçevesinde 412 adet konut inşa edileceğini duyurdu. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çeşme Belediyesi Aralık ayı Olağan Meclisi’ne sunulan “Toplu Konut Projesi” önergesinin oy birliğiyle kabul edildiği belirtildi. İlçedeki işçi, memur ya da emekli vatandaşların konut sahibi olmalarınıa imkan sunulacak.

M. Ekrem Oran, konuya ilişkin açıklamasında “Turizmin gözbebeği Çeşme’de pandemiyle başlayan hızlı kentleşme gibi temel sorunlarla karşı karşıya kaldık. Bölgenin kanayan yarasına kalıcı bir çözüm üretme hedefimiz doğrultusunda 412 konutu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu. 

Çeşmede konut fiyatlarının son yıllarda oldukça artış gösterdiğine vurgu yapan Oran, "Ekonomik geliri yüksek olmayan vatandaşlarımızın ev sahibi olmaları neredeyse imkansız hale geldi. Dar ve sabit gelirli vatandaşlarımıza tahsis edilmek üzere, daha iyi...