28 / 04 / 2024

Elazığ Akgün Otel

Elazığ Akgün Otel

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği 4 Nisan Perşembe günü Elazığ Akgün Otel’de “Binalarda Enerji Verimliliği için Isı Yalıtımı ve XPS Ürünler” konulu bir seminer düzenledi

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Erdoğan tarafından kuruldu.

Elazığ Ağın TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Ağın projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Ağın TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Ağın 2022 ucuz konut projesi...

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

Hasan Akgün: Deprem sorununu çözelim, İstanbul bizi alkışlasın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İstanbul’un sorunlarına çözüm bulmak yerine kısır tartışmalarla zaman geçirdiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  İstanbul depremi sorununun çözümü için çağrıda bulundu. 

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 binTl sermaye bedeli ile Metin Güneş ve Halis Ezer tarafından kuruldu.

Elazığ Akgün Otel Haberi

Elazığ Akgün Otel

Enerji kaynaklarının hızla tükendiği günümüzde sürdürülebilir bir dünya için ısı yalıtımının öneminin anlatıldığı seminere konuşmacı olarak XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yörük, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yaşar ve Genel Koordinatör Meltem Yılmaz katıldı. Isı yalıtımı ile ilgili bilinmesi gereken tüm noktaların vurgulandığı seminere Elazığlılar yoğun ilgi gösterdi 


Küresel ısınma, sanayileşme ve artan dünya nüfusu sonucu enerji açığı büyürken, enerji kaynakları da hızla tükeniyor. Bu gidişe dur diyebilmek için dünyada ve Türkiye’de gerek kamusal alanda gerekse şirketler ve bireyler bazında önemli çalışmalar yürütülüyor. Enerji darboğazının aşılması ve enerjinin verimli kullanılması için herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Ülkemizde kullanılan toplam enerjinin yüzde 44’ü binalarda kullanılıyor. Binalarda kullanılan bu enerjinin yüzde 85’i ise binaları ısıtmak ve soğutmak için harcanıyor. Tüm...