02 / 05 / 2024

elazığ toki konut projeleri

elazığ toki konut projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu. Turan, Bingöl’deki incelemelerini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdi.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

Elazığ’da konut sakinleri yetkililere seslendi: Tehlikedeyiz!

Elazığ'da İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut Sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi! Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi... Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Elazığ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

TOKİ konut ve arsa başvurusu yapanlar aman dikkat! İyi niyetiniz kullanılmasın!

TOKİ konut ve arsa başvurusunda bulunanlara uyarı yapıldı. İşte TOKİ’den gelen açıklama!

TOKİ Elazığ projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçeye 214 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçeye 214 yeni konut inşa edilecek. İşte TOKİ Elazığ 2023 projesi detayları...

TOKİ Elazığ Maden projesiyle tam 144 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

TOKİ konut arsalarında 10 yıl faizsiz taksit! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında konut arsalarının tüm detaylarını anlattı. İşte ayrıntılar…

TOKİ konut, iş yeri ve arsa indiriminden bu kişiler yararlanamayacak! Az vaktiniz kaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta açıkladığı TOKİ indirim kampanyasının detayları belli oluyor. Peşin ödeme ile birlikte büyük bir indirim elde edecek vatandaşların karşılaması gereken iki kriter bulunuyor. İşte TOKİ indirim kampanyasına dair bilinmesi gerekenler…

TOKİ konut fiyatları sabit mi, artacak mı? TOKİ konut 2+1 ve 3+1 ödeme planı nasıl?

TOKİ sosyal konut taksitlerinin sabit olup olmayacağı sıklıkla sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

elazığ toki konut projeleri Haberi

elazığ toki konut projeleri

TOKİ Başkanı Turan, incelemelerine Elazığ’dan başladı. Elazığ’da yapımı devam eden Karakoçan Devlet Hastanesi inşaatını gezen Turan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Turan daha sonra Sürsürü Mahallesi’nde inşa edilen TOKİ konutlarını yerinde inceledi.


Elazığ’daki ziyaretlerinin ardından TOKİ Başkanı Turan, Bingöl’e hareket etti. Bingöl’de Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelen TOKİ Başkanı, birlikte yapımı devam eden Bingöl Devlet Hastanesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.


M. Ergün Turan ve Bakan Cevdet Yılmaz, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile birlikte, TOKİ ve Bingöl Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanını gezdiler.


Bin 333 konut ve sosyal donatıların yer aldığı kentsel dönüşüm alanını ziyaret eden heyet, proje kapsamında inşa edilen konutlardaki örnek daireleri yerinde inceledi.


Turan: Bingöl’deki kentsel dönüşüm örnek bir projedir

Projenin kentsel dönüşüm kapsamında önemli...