18 / 05 / 2024

elazığdaki çöp ev

elazığdaki çöp ev

Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, temizlik işleri müdürlüğüne yapılan şikayet üzerine belediye ekipleri Kırklar Mahallesi Kılıç Sokak'ta bulunan bir eve gitti. Evin arka bahçesinden 22 kamyon ve 30 traktör dolusu çöp çıkarıldığı bildirildi..

Ekonomist 'Altın, gümüş satıp ev alsam mı?' sorusunu yanıtladı! Altın, gümüş, konut üçgeninde şok gelişme! 

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, gümüş, konut üçgeni ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve 'Altın, gümüş satıp ev alsam mı?' sorusunu yanıtladı. İşte ayrıntılar...

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat çalışmalarına başlanan 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor.

Elazığ’daki deprem konutları teslim ediliyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından inşa edilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden sonra Elazığ'da hayata geçirilen 2 bin 936 deprem konutun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Ucuz arsa alıp ev yapmak isteyenlere müjde! 81 ilde çalışmalar başladı: İmarlı hazine arazileri geliyor...

Arsa alıp ev yapmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki duyurdu. Bu kapsamda devlet arazilerini imara açarak satışa çıkaracak. İşte detaylar...

Elazığ'daki depremzedeler kentsel dönüşümle yeni konutlarına kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alanlarda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan güvenli ve konforlu konut ve iş yerleri depremzedelere teslim edildi.

Mutfak tüpünde dev kampanya! İpragaz 12 kg'lık ev tüpü ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü, ev tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek haber İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kilogram mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını açıkladı. Peki, 12 kg'lık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Elazığ'daki 164 deprem konutu sahiplerini buldu!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihlerinde yaşanan depremlerde evleri yıkılan ve ağır hasar görenler için inşa edilen 164 konut için kura çekilişi gerçekleştirildi.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Elazığ'daki hak sahibi depremzedeler konutlarına kavuşuyor!

Elazığ'da iki sene önce yaşanan depremde konut ve iş yerleri yıkılan vatandaşlar inşaat çalışmaları tamamlanan ve kura ile belirlenen yeni ev iş yerlerine peyderpey kavuşmaya devam ediyor. 

Elazığ'daki 452 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremden hayata geçirilecek 452 konutun kura çekilişi gerçekleştirildi.

Osman Dilek'ten Elazığ'daki yıkımlarla ilgili yeni iddia!

Elazığ İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Osman Dilek, Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında yıkılan binalar nedeniyle kamu zararına neden olduğu belirtildi.

elazığdaki çöp ev Haberi

elazığdaki çöp ev


Belediye ekiplerince, bir evin arka bahçesinden 22 kamyon ve 30 traktör dolusu çöp çıkarıldığı bildirildi.


Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, temizlik işleri müdürlüğüne yapılan şikayet üzerine belediye ekipleri Kırklar Mahallesi Kılıç Sokak'ta bulunan bir eve gitti. İsmi açıklanmayan, 80 yaşlarında ve akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen vatandaşın yaşadığı evin arka bahçesinde birikmiş çöpler bulundu.


Ekipler, 3 yılda biriktirildiği tahmin edilen 22 kamyon ve 30 traktör dolusu çöpü yaklaşık 5 saat süren çalışmayla bahçeden çıkardı. Çalışma sonrası mahalle sakinleri belediye yetkililerine teşekkür etti.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bu tür vakaların zaman zaman farklı yerlerde görülebildiğini, önemli olanın çevre sakinlerine zarar verilmeden konunun çözüme kavuşturulması olduğunu...