09 / 05 / 2024

elektrik destek

elektrik destek

SSK’sı olmayan kişiler rahatlıkla evlerine en yakın alanlarda yer alan PTT’lere müracaat ederek devlet desteği alabilme hakkına sahip oluyorlar. Devletten elektrik desteği almayı talep ediyorsanız mutlaka kimliğinizi de yanınızda getirmeniz gerekmektedir. 

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Elektrik, doğalgaz ve kira ödemeleri için destek! Emekli kart geliyor!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren 'emekli kart' düzenlemesinde ayrıntılar belli oldu. Emekliler; elektrik, doğalgaz ve kira ödemelerini artık bu kartla yapacak. İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! 4 milyon haneye elektrik desteği verilecek peki kimler yararlanabilir? 

İhtiyaç sahibi olan 4 milyon 53 bin hanenin elektrik faturası devlet tarafından ödeneceği kaydedildi. Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında 4 kişilik bir aile için aylık 216.82 Türk Lirası, 5 kişilik ve üzeri haneler için ise 260.19 Türk Lirası destek.

4 milyon aileye elektrik faturası destek müjdesi! Aylık 260,19 TL ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

4 milyon aileye elektrik faturası desteği verilecek. 5 kişi ve üstü haneye 150 Kwh karşılığı aylık 260,19 lira ödeme yapılacak. Elektrik faturası destek ödemesi başvuru şartları neler, kimler başvurabilir?

Elektrik faturası fazla gelenler dikkat! Bakanlık resmen açıkladı! 130 ile 260 TL arasında destek verilecek! 

Elektrik faturasını ödemekte zorlanan dar gelirli aileler için devlet 130 ile 260 lira arasında destek veriyor.  Peki kimler elektrik faturası desteğinden faydalanabilir? Elektrik ödemesi destek ödemeleri için başvurular nereden, nasıl yapılıyor? İşte elektrik destek ödemeleri ile ilgili detaylar...

Aile Bakanlığından peş peşe müjde! Yeni ödemeler hesaplara şimdi yattı: Çocuk parası, elektrik desteği, aile destek...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamındaki ödemelerin hesaplara yatırdıklarını açıkladı. İşte destek ödemelerine ilişkin merak edilenler...

TEİAŞ duyurdu: Elektrik santrallerine 379,6 milyon liralık destek verilecek!

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), 44 elektrik üretim santraline 2023 Mayıs için 379 milyon 635 bin 960 TL kapasite ödemesi gerçekleştirecek.

Elektrik santrallerine 431,6 milyon liralık destek

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), 44 elektrik üretim santraline nisan ayı için 431 milyon 631 bin 826 TL kapasite ödemesi gerçekleştirilecek.

Aile Bakanlığından elektrik tüketim desteği! Kimlik Kartı ve elektrik faturası ile PTT'ye gitmek yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu desteklerden biri de Elektrik Tüketim desteği. Peki, ETD'den kimler faydalanıyor.

E-Devlet üzerinden elektrik faturası başvurusu yaparak destek alabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, elektrik faturalarında destek sağlamak için yeni bir programa başladı! Vatandaşlar artık e-Devlet üzerinden başvurularını yaparak fatura desteği alabilecekler.

Elektrik faturası yüksek gelenler dikkat! Faturası ile PTT'ye giden parayı kapacak!

Artan elektrik faturaları, birçok aboneyi ekonomik açıdan zor durumda bırakıyor. Devlet, bu soruna çözüm bulmak amacıyla faturalarını ödemekte zorlananlara yardımcı olmak için bir destek paketi hazırladı. 

Her ay faturasını düzenli ödeyenlere destek! PTT şubelerinden bu yardımı alabilirsiniz!

Her ay evine gelen elektrik faturasında ad soyadı yazanlar için destek müjdesi verildi.  Elektrik tüketim desteğini Aile Bakanlığı’na bağlı olan vakıf ve e-devlet üzerinden alabilirsiniz. Fatura üzerinden verilecek destek miktarları ne kadar? Detayları haberimizin geri kalanında…

Elektrik faturanız aylık 135 TL’den fazla geliyorsa hemen PTT'ye koşun! 

Devlet, destek ödemelerine son sürat devam ediyor. Gereksinim sahibi ailelere aylık 135 TL’den fazla elektrik faturası gelen dar gelirli ailelere destek yapılacak. İşte detaylar.

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra faturalarla ilgili flaş bir açıklama! Kimliğini alan koşsun!

Yeni bir fatura desteği duyurusu yapıldı ve bu destek vatandaşların cebini rahatlatacak. E-Devlet üzerinden başvuru yaparak elektrik faturası desteği almak mümkün olacak. Destek tutarı, ailede yaşayan kişi sayısına göre belirlenecek.

elektrik destek Haberi

elektrik destek

Destek tutarları evdeki kişi sayısında göre hesaplanmıştır. 

Bu hesaplamalar şöyle:
2 kişi: 103 TL 
3 kişi: 137,33 TL 
4 kişi: 171,67 TL
5 kişi: 206 TL 

Aynı zamanda devlet elektrik faturası desteğinin yanında bir de kira yardımı desteği yapabilmektedir eğer maddi durumunuz yeterli değilse ve ay sonunu getirmekte zorlanıyorsanız devlet bu konuda size yardım eli uzatmakta. 
Devletten kira yardımı desteği alabilirsiniz. Bunun için bazı şartlara önem gösterirseniz devlet zaten size gerekli yardım ve desteği sağlamış olacaktır. 

Kira yardımı almak isteyenlerin yetim, dul, emekli, ölüm aylığı almaması durumunda kolaylık ile kira yardımı desteği alabilmeye aslında hak kazanmış oluyor.

Fakat SSK’lı bir yerde hizmet veren kişi ya da SSK’lı bir yerde maaş alan kişiye herhangi bir şekilde kira yardımı desteği devlet tarafından...