28 / 07 / 2024

Elektrikte kaçak kişi sayısı

Elektrikte kaçak kişi sayısı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 2003-2013 yılları arasında yapılan 51 milyon 774 bin 832 taramadan, 2 milyon 36 bin 905 elektrik abonesinin kaçak elektrik tükettiğinin belirlendiğini söyledi.

Şişli'deki kaçak inşaatlar için son dakika açıklaması geldi! 

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şişli Belediyesi'nden Şişli'deki kaçak inşaatlar için son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişi alınacak! KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları aman kaçırmayın!

Eylül ayı ile beraber pek çok kişi tarafından merakla beklenen personel alımları da hızlandı. Paylaşılan detaylara göre, kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişinin alınacağı belirtildi. KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları sakın kaçırmayın...

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

TOKİ Uşak projesi için beklenen tarih geldi! 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesi için beklenen tarih geldi... 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

Aman dikkat! Her aileden sadece 1 kişi başvursun! Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın!

Aman dikkat... Her aileden sadece 1 kişi başvursun... Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın...

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Elektrikte kaçak kişi sayısı Haberi

Elektrikte kaçak kişi sayısı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 2003-2013 yılları arasında yapılan 51 milyon 774 bin 832 taramadan, 2 milyon 36 bin 905 elektrik abonesinin kaçak elektrik tükettiğinin belirlendiğini, 670 bin 558  abone için savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.


Yıldız, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden alınan yazılı bilgiler doğrultusunda, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun yazılı soru önergesini yanıtladı. 2003-2013 yılları arasında 51 milyon 774 bin 832 kayıp-kaçak  taraması ve kontrolü yapıldığını belirten Yıldız, dağıtım şirketlerince yürütülen çalışmalara, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) tarafından da destek verildiğini kaydetti.


Yıldız, bu yıllar arasında TEDAŞ'a bağlı dağıtım bölgelerinde 2 milyon 36 bin 905 kere elektrik abonesinin, kaçak elektrik tükettiğinin belirlendiğini ve 670 bin 558  abonenin savcılığa bildirildiğini, kaçak elektrik kullandığı tespit edilen kişiler hakkında...