04 / 08 / 2024

elektrikte otomatik ödeme talimatı

elektrikte otomatik ödeme talimatı

Bazı elektrik dağıtım firmalarının işletme kodunu habersiz değiştirmesi üzerine, abonelerin faturaları sistemde gözükmüyor. tüketiciler, ödedikleri 25 lira ile 50 lira arasındaki açma-kapama ücretine de tepki gösterdiler.

1 milyon TL konut kredisinin en az ödeme miktarı ne kadar? 

Ev almak isteyen vatandaşların en sık araştırdığı konular başında konut kredisi yer alıyor. Buna göre, konut kredilerinde faiz oranları da değişince otomatik olarak aylık ödeme tablosu da değişmektedir. En düşük kredinin aylık ödeme taksitleri de değişmiş oldu.

Kredi kartı ile fatura ödeyenler yandı! Otomatik ödeme talimatında tam bu kadar faiz ödeyecek!

Kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verenler faiz politikalarının sonuçları ile savaşıyor. Ödemelerini otomatik talimat ile yapanlar faiz ödeyecekler.

Otomatik talimatla fatura ödeyenler dikkat! Bankalardan güncelleme geldi! 500 TL fazla ödeme yapacaksınız....

Bankalar faturalar için otomomatik ödeme talimatında güncellemeye gitti. Tüm faturalar için alınacak faiz tutarı 500 liraya kadar yükselebilir...

Elektrik, su, doğal gaz ve internet faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 10 Ağustos’a kadar vaktiniz var

Yapı Kredi, otomatik ödeme talimatına ilişkin bir kampanya düzenleyerek kampanya kapsamında hesaplara hediye Worldpuan yatıracağını duyurdu. Kampanyanın 10 Ağustos’ta sona ereceğini duyuran Yapı Kredi, müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

TEB müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar 600 TL’nizi alın!

TEB, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanyayla geri döndü. Otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 600 TL’ye kadar iade edeceğini duyuran TEB, kampanyaya ilişkin detayları ve son katılım tarihini paylaştı.

Yapı Kredi bu parayı sadece Worldcard müşterilerinin alacağını duyurdu!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, büyük bir kampanyaya daha imza attı. Yapı Kredi, Worldcard müşterilerinin otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda 170 TL’ye kadar Worldpuan kazanacağını duyurdu.

TEB'den müşterilerine kampanya! Otomatik ödeme taleplerine 600 TL verecek!

TEB, müşterilerinin dikkatini çeken bir otomatik ödeme talimatı kampanyasıyla gündeme geldi. TEB'in müşterilerini heyecanlandıran bir otomatik ödeme talimatı kampanyasıyla, artık faturalarını TEB üzerinden ödeyen müşteriler, ödemelerinin bir kısmını geri iade olarak alabilecek.

Elektrik Faturası Ödeyerek Para Kazanın: Online Bankanın Kampanyası!

Banka, müşterilerine her ay ödedikleri elektrik faturaları için ödül verecek. Otomatik ödeme talimatı verenlere hediye para yatırılacak. Ayrıntılar kampanya duyurusunda belirtildi.

Yapı Kredi'den ilaç gibi gelecek kampanya! 10 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Yapı kredi bankasından harika bir uygulama daha geldi. Doğalgaz ve elektrik faturalarına veya HGS'ye otomatik ödeme talimatı verenlere 150 TL hediye ediyor. Ekonomik olarak zor günlerden geçilen şu dönemlerde faturaların yüksek gelenlere ilaç gibi gelecek kampanyanın detayları haberimizde.

Otomatik ödeme talimatıyla bunları ödeyene bakın kaç TL hediye verilecek! Bu kampanya kaçmaz!

Türkiye’nin önde gelen banka isimlerinden olan o banka, tüm müşterilerine yönelik özel bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında, eski ve yeni müşteri ayrımı yapmaksızın, tüm banka müşterileri fatura ödemeleri için geri ödeme alacak. İşte detaylar...

Türk Telekom'dan reddedilemeyecek fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte detaylar

Visa Ticari Kredi Kartı olanlar için 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli Türk Telekom kurumsal sabit internet faturalarınıza vereceğiniz otomatik ödeme talimatınıza 200TL indirim veriyor. Bu avntajdan faydalanmak için gereken şartlar nedir haberimizde. işte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan hediye fırsatı! Sakın kaçırmayın!  Otomatik ödeme talimatı verenlere dağıtacak!

Kamu ve özel bankaların müşteri kazanmak için başlattığı kampanyalar tam gaz devam ederken Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. İşte Ziraat Bankası'nın konuşulan o kampanyası...

Ziraat Bankası ve Türk Telekom el ele verdi! Bu fırsat kaçmaz!

Ziraat Bankası ve Türk Telekom kampanyası çok konuşulacak. Ziraat Bankası otomatik ödeme talimatı kampanyası başlattı. İşte detaylar!

elektrikte otomatik ödeme talimatı Haberi

elektrikte otomatik ödeme talimatı

Şikayetvar’ın haberine göre: Elektrik dağıtım şirketlerinin, işletme kodunu habersiz değiştirmesi üzerine binlerce abone mağdur oldu. Dağıtım şirketleri, abonelerin işletme kodunu değiştirdiği için, otomatik ödeme talimatı veren kullanıcıların faturası sisteme yansımıyor. Elektrikleri kesildikten sonra durumdan haberdar olan abonelerin faturalarına bir de açma kapama ücreti ekleniyor. Habersiz değişiklik yapılmasından dolayı elektriksiz kalan tüketiciler, ödedikleri 25 lira ile 50 lira arasındaki açma-kapama ücretine de tepki gösterdiler.


“Hem elektriksiz kaldık hem de dağıtım şirketlerinin hatası yüzünden açma-kapama ücreti ödedik. Ücretlerin iadesini talep ediyoruz” diyen tüketicilerin şikayetleri şöyle: “HAKSIZ YERE AÇMA-KAPAMA ÜCRETİ ALIYORLAR” “Akşam eve geldiğimde elektriğim kesilmişti Otomatik ödeme talimatı olan faturam sistemlerinden kaynaklanan bir işletme kodu değişikliği nedeniyle ödenmemiş ve elektriğimi kesmişler. ALO 186'yı arayıp şikayetimi bildirdim.


Ödenmemiş faturaları da ertesi gün normal ödedim...